Filtrezi acele bauturi si scoti aroma si culoarea, o sa ramana alcool si apa.
Se folosesc diferite tipuri de filtre, cele mai la indemina is cele de carbon, apoi folosesti si filtre fara carbon, pentru a elimina eventualele particule de carbon ce ajung in acel alcool.
Sint si filtre speciale dar banui ca nu ai tu asa ceva, sau nu te apuci acu sa cumperi asa ceva.
Poti folosi filtre ca si cele de la vinuri, cred, nu-s sigur, poti incerca folosind pe cele mai fine.
Chestia e ca o sa scoti si culoarea.Sa scoti doara aroma fara culoarea nu stiu ce se poate face.
Hai ca palinca este incolora, dar whisky are caramelul ala, aia e scoti si culoarea, apoi colorezi tu cu caramel .
Cineva spune cumperi alcool gata facut de la magazin. Chestia e ca si ala are o aroma specifica sau daca nu are, atunci e o idee buna.
Dar asa poti scoate aroma cu filtre de carbon.Nu ma intreba de unde cumperi astfel de filtre si cit costa ca nu stiu in RO. Cauta si tu pe net acolo si vezi ce gasesti.
Palinca nu are miros pna nu o bei. Dupa aia, pute de la tine.
Nu cunosc whisky-ul.
HubbaBubbaGirl întreabă: