Eu știam că îți poți induce atunci când stai,complet relaxat, complet nemișcat, cu ochii închiși, dar complet treaz. Fără să te gândești la nimic, fără să cedezi nevoilor de a te mișca sau de a verifica ceva, care cică e felul creierului de a se asigura că dormi.În 40-50 de minute de zăcut așa,încercând să-ți păstrezi luciditatea,vei constata că nu te mai poți mișca, căci creierul ți-a adormit corpul, dar tu ești conștient.Îți deschizi ochii și în majoritatea cazurilor ai halucinații, și vizuale, și auditive.Și uneori chiar tactile. Însă am auzit că nu e o experiență ce ți-ar dori să ți-o induci de unul singur, fiindcă subconștientul îți transpune cele mai groaznice temeri pe care le ai în fața ochilor.It kinda sucks.
Esti pe aproape, am reusit sa induc sleep paralysis, dar renunt prea usor, caci ma dor muschii din tot corpul prea tare atunci cand sunt in procesul de paralizare. Ideea este sa respiri adanc, si poti intra in SP chiar si in 10 minute.
Ziceam și eu că vreau să încerc, dar bănuiesc că ești stafidă a doua zi, și cum de-o vreme sunt prinsă între chestii solicitante care nu-mi permit nici o zi de oboseală, am tot amânat.Să-mi zici și mie dacă reușești, cum te simți următoarea zi.
Stii macar despre ce vorbesti?
Am inteles altceva
Asta de obicei se intampla cand esti ingrijorat de ceva sau ai vreo problema care te deranjeaza fizic afla ce este si rezolvo
Eu pot sa o induc aproape in fiecare noapte.
in momentul in care te trezesti sa te misti de pe o parte pe alta, pur si simplu nu adormi imediat ci gandeste-te la ceva groaznic, cum ar fi o invazie extraterestra sau ceva ce te sperie, daca esti destul de adormit vei experimenta sleep pharalysis.
DeeaDLove12 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alexia20 întreabă: