| ionutz2000 a întrebat:

Uitati de la un timp sunt obsedat de deschiderea chacrelor.Asa ca am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa stiu ce inseamna, cum se obtine si la ce te poate ajuta. Vreau sa-mi explicati cat se poate de pe inteles si sa imi dai pasi prin care as putea sami deschi al 3 lea ochi eu stiam ca al 3 lea ochi se deschide dupa ce deschizi toate chacrele pe rand.Deci scuze ca ma repet dar explicati-mi cum se deschide fiecare chacra si ce ar trebui sa simt. Va rog fara glume fiindca chestia aceasta este foarte importanta pentru mine.

Răspuns Câştigător
| LoveAnimepsimagirl a răspuns:

Eu am ochiul deja deschis si ma simt foarte bine, trebuie sa cauti pe internet cum se deschid chakrele "deschiderea chakrelor", si vvei gasi un raspuns. Ar trebui sa te simti mult mai energic si foarte plin de viata, si nimic nu te poate supara plus ca daca ai si al tereilea ochi [ ochiul intelepciunii] poti invata foarte bine formule matematice foarte grele. spor la chackra happy!

3 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Nu-i pentru tine.
daca vrei neaparat ia o bursa de studii in India si inveti acolo, aici pe malul Dimbovitei nu se deschide nimic, nici macar mintea bizonului.

| Q69 a răspuns:

Mergi la un curs de yoga si acolo poti face initierea

| doctorandus a răspuns:

Nu exista chakre. Exista doar basme despre ele.