| Iunix a întrebat:

Voi cum credeți că a apărut omenirea? Am fost creați de Dumnezeu, ne tragem dintr-o rasă de maimuță, am evoluat din organisme unicelulare ( bacterii ) sau am fost creați de Elohim ( o specie de extratereștri )? Aș vrea să vă argumentați răspunsul.

24 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dumnezeu a facut tot: univers, ciudatenii, prosti, destepti, panarame si maicute laughing

| RAY a răspuns:

Singura teorie care are dovezi e aia stiintifica alte teorii sunt doar ipoteze fara dovezi atata tot, eu cred ca universul a prins existenta prin big bang ce l-a cauzat nu stim inca, din energia aia s-a format stelele, in acele stele s-au format sisteme solare si intr-un sistem solar cu 8 planete era si o planeta pe care viata a prins existenta cum? nu stim,da stim ca a evoluat prin numeroase dovezi atat fizice, oase gasite si genetic, daca nu crezi proba adn inseamna ca tot ce inseamna proba adn e mit, s-au gasit dovezi clare in Africa cu maimute primate si prin adn s-a putut stabili care sunt stramosii nostri pe scara de specie, rasele sunt o dovada a evolutiei umane si a adaptarii noastre, ca inca mai sunt intrebari desigur ca sunt, doar un om prost crede ca stie totul un om cu cap stie mereu ca are ceva de invatat parerea mea, alte teorii sunt lipsite de dovezi si sunt pure speculatii, credinte fara suport logic, vad mai sus ca cica dumnezeu care avea un singur popor in vt si care si-a condus poporul 40 de ani prin pustiu ca a facut omul din pamant,acest mit cu apa si pamant apare si in alte mituii mult mai vechi decat mitul din biblie asa ca ei doar au imprumutat, mitul cu extraterestri. are ca baza din nou credinta nu doar ca e sf ca ei sa se imperecheze cu noi dar nu au lasat nici o dovada desigur inchipuri, vrajeli, si totusi de ce omul a inventat povesti? raspunsul e simpl pentru ca sprijina alte credinte, dorinte cum sa nu crezi intr-o credinta care iti promite viata vesnica, isi ofera explicatii simple, proaste asa cum sunt dar nu ridica alte intrebari ca ai bilet spre iad daca te intrebi ceva

| mentholinks a răspuns:

Conteaza mai mult unde se indreapta omenirea si in prezent se duce spre un sclavagism global. Vezi si tu ca copiii sunt educati de mici ca o sa lucreze toata viata lor ca sclavii si abia daca o sa-si permita o casa si o masina.

| oprescudorin11 a răspuns:

Oamenii au aparut (filozofic si stiintific ) exact ca si bacteriile! Personal nu vad nici un fel de evolutie, caci toate formele de viata transforma materia in alta materie(excremente). Fiecare are felul lui de a procesa materia, sculele si modul de inmultire.Dar rezultatul este exact acelasi. Finalitatea excremente, recirculare(in ansamblu).
Daca vorbim de religie, ar fi alt raspuns, poate, dar incerc sa ma limitez la 'stiinta' si 'filozofie'.
Evolutia, in opinia mea consta filozofic doar in cantitatea de excremente si calitatea ei de reprelucrare in raport cu marimea subiectului (planta, animal, bacterie).Tot lantul trofic conlucreaza la aceasta fabuloasa recirculare a materiei, omul insa a inceput sa rupa acest lant cu consecinte incalculabile inca!

| PedoBarbie a răspuns:

Am evoluat din organisme unicelulare ( bacterii ) care au evoluat în maimuțe și apoi în oameni.

| LePotato a răspuns:

Eu cred in hamsteri. Ei ne-au creat.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Elohim au modificat rasa umana si unele plante acum 6500-7000 de ani.
Multi geneticieni confirma faptul ca genomul uman a suferit modificari majore in acea perioada precum si unele specii de cereale de exemplul graul.
Au fost creati oameni in mai multe perioade si in locuri diferite de catre rase diferite de extraterestri.
Multe popoare antice povestesc in textele lor sacre despre confruntari in aer intre diferiti "dumnezei ".

| RAY a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Banuiesc ca poti dovezdi stiintific ca in adn uman e o urma de adn extraterestru? poti prezenta si tu niste nume de cercetatori care au dovedit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu v-am facut pe toti. Nu e nici prima nici ultima prostie pe care am facut-o la betie. Din pacate.

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca tot vorbeai de aberatii si raspunsuri cretine...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Repet: "Un om fara simtul umorului poate fi serios. Inteligent, insa, niciodata!"

Cat de usoara ar fi viata daca toti am fi ca tine...

Mai repeta. A 7-a oare poate te prinzi ca spui o prostie, oamenii fara simtul umorului putand sa fie foarte inteligenti.

Pot excela intr-un domeniu dar nu pot fi inteligenti per total. Am cunoscut astfel de oameni, in pofida realizarilor, erau prosti de dadeau in gropi. Bine, tu nu faci parte dintre ei, tu nu ai nici o realizare...

laughing Esti mai """"destept""""" decat credeam...
"UMÓR s. n. Înclinare spre glume și ironii, ascunse sub o aparență de seriozitate; manifestare prin vorbe sau prin scris a acestei înclinații"

"INTELIGÉNȚĂ, inteligențe, s. f. 1. Capacitatea de a înțelege ușor și bine, de a sesiza ceea ce este esențial, de a rezolva situații sau probleme noi pe baza experienței acumulate anterior; deșteptăciune."

Desigur ca in propozitia "Eu v-am facut la betie." nu e nimic umoristic. Asa ca te rog sa ma scuzi daca nu-ti gust "umorul" cliseizat si bolovanos.

In fine, m-am prins ca esti paralel cu realitatea asa ca nu are rost sa te mai corectez. Fie cum spui tu, caracteristicile invatate se mostenesc genetic, inteligenta≡umor, iar karakilla este inteligent.

P.S: Sper ca macar sa ai inteligenta necesara pentru a intelege ca:
Doar pentru ca te-am corectat referitor la asocierea eronata dintre umor si inteligenta, asta NU inseamna ca vin de pe pozitia unuia lipsit de umor care incearca sa si-o valideze. Pur si simplu te-am corectat pentru ca ai gresit.
Asa cum daca spune-i ca toti budistii sunt tampiti, iar eu te corectam, asta nu ma facea budist.
Dar vad ca nu poti face aceasta distinctie.

Ma intreb de cate ori mai trebuie sa-ti raspund in acelasi mod ca sa-ti dai si tu seama ce se intampla, de fapt, aici... Oricum, m-as fi asteptat sa observi evidentul pana acum.

| millyca a răspuns:

Elohim clar. Ignoră ce scriu ateii teribiliști și infantili. Elohim era extraterestru, dar era om, adică nu o altă specie decât noi (erau totuși mai performanți ca ființe biologice și în special ca ființe spirituale decât suntem noi astăzi, adică ar fi de presupus). De unde știu sau ce dovezi am? Adevărul revelat, tati.

| BlackMan24 a răspuns:

Am fost creeati de Dumnezeu, ca daca ii chestia ca ne tragem din maimute, atunci maimutele de azi trebuiau sa fie oamneni....si nu am vazut nici un om care sa arate ca o maimuta.
Din bacterii sunt 100% sigur ca nu, iar din extraterestri e imposibil pentru ca nici nu se stie daca exista si daca existau extraterestri sigur nu artau ca noi.

| relian a răspuns (pentru BlackMan24):

Esti tare de tot, pe la scoala ai dat sau sa deschizi o carte chiar si biblia ai deschis vreodata? tare ma tem ca nici biblia nu ai citit-o si pun prinsoare pe chestia asta ca nai citit nici macar 10 pagini din biblie.Si sigur nu ai vazut oameni care seamana cu o maimuta? Poate nu esti tu paros dar cauta si o sa vezi ca sint oameni care seamana exact ca o maimuta, desi noi nu din maimuta am aparut, dar sintem veri cu ele. Extraterestri e imposibil spui tu ca ei ar fi aratat altfel.Pai de unde esti tu asa sigur ca ei nu aratau ca noi odata ce spui tot tu ca nu se stie daca au exostat? Deci te contrazici singur sau cum? Daca extraterestri au existat atunci noi sintem urmasii lor nu crezi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlackMan24):

Dumnezeu fan.

| DjSmOk3 a răspuns:

Din punct de vedere extraterestrii ar putea exista dar cea mai buna varianta ar fi ca ne-a crea Dumnezeu (din apa si pamant) chestia cu extraterestrii cred ca este o porcarie...

| drutzix a răspuns (pentru DjSmOk3):

Si idea ca Dumnezeu te-a facut din apa si pamant apoi tu ai aparut prin incesturi repetate (Copii lui Adam cu Eva, Lot cu fiicele sale, rudele lui Noe) nu este o porcarie? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru drutzix):

Haios ca nu ii se pare o porcarie ca a aparut din apa si pamant rolling on the floor

| Bp5916bx a răspuns:

Deci...e simplu daca ai prins cat de cat de la religie...adam si eva au avut 3 copii abel cain si set....hmmm astia cu cine sau imultit? Parerea mea este doar ca omenirea a evoluat din cv

| Iunix explică (pentru Bp5916bx):

Corect, oricum biblia are o grămadă de greșeli și contradicții.

Întrebări similare