| Mayar a întrebat:

Voi ce tip de personalitate MBTI (Carl Jung) sunteti? - sunt 16 tipuri bine conturate pe baza unor studii amanuntite.
Testul este aici (in engleza) >> http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp

Va rog sa recititi intrebarile si raspunsurile, sa fiti absolut siguri de ceea ce ati raspuns. Unele cuvinte sunt greu de inteles, mai bine le cautati pe internet decat sa faceti greseli.

Deci, voi ce tip sunteti?
Citind descrierea, vi se potriveste?

Cateva descrieri generale:
https://static1.squarespace.com/......802924793/
- imi pare rau ca trebuie copiat linkul...

90 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

ENFJ,banuiesc ca m-au nimerithappy

| Mayar explică (pentru DeathIncarnate):

Wow, serios? Aproximativ 4% din populatie este acest tip.
Chiar esti un lider innascut? (Una dintre caracteristicile tipului) big grin
Iti plac pisicile?

| DeathIncarnate a răspuns (pentru Mayar):

- Am citit si eu adineauri ca este un tip de personalitate destul de rar intalnit, ma bucur pentru astahappy
Am avut oportunitatea si inca o am, sa conduc echipe tinere(ca si mine de altfel) in anumite proiecte si rezultatele am fost mereu favorabile.
Iti plac pisicile?-Absolut(zodia mea reliefeaza o felina in sine laughing )

Deci esti o pisica mai mare big grin
Eu sunt INFJ, F-ul vine de la feeling - compasiune pentru lume, ce e prezent si la tine.
Mama mea e ENFJ si ne intelegem perfect. Si ea e, asa cum e descris si in acest tip de personalitate, un lider innascut. De asemenea, ENFJ mai poate fi orice fel de medic, profesor si chiar preot, eu nu big grin

Imi pare bine de cunostinta, domnisoara INFJ laughing
Si da, sunt o pisica mai mare.
Nici eu nu fac parte dintre urmatoarele meserii "medic, profesor si chiar preot", sunt mai mult spre un domeniu tehnic.

Aaa,dar inca o chestie: la tipul tau, ai putea foarte usor sa ai acele meserii. Cel putin mult mai usor fata de ceilalti. Mie mi se pare super treaba asta. ENFJ pot sa fie buni la proape orice, pe cand ceilalti trebuie sa se chinuie mai mult sau mai putin pentru a putea fi buni la aproape orice. Admir treaba asta in voi si ma bucur foarte mult ca am mai gasit pe cineva. Adica iti dai seama, esti dintre cei 4% din lume! >

Si eu ma bucur ca am mai gasit pe cineva care chiar e interesata de subiectul asta.
Dar si INFJ-ul este o raritate si extrem dar extrem de interesant, uite ce am mai gasit de exemplu:
https://introvertdear.com/news/infj-personality-type-signs/

Nu se poate! Fix ala e site-ul pe care ma uitam zilele trecute, aveau articole interesante, relatable. Am citit si acel articol, chiar ma descrie big grin big grin big grin La tine ai gasit?
Pai, cred ca e bine sa ne intereseze acest subiect, ne cunoastem mai bine caracterul, limitele, punctele forte si cele slabe, etc. happy

De acord, foarte interesant site-ul.
Uite si ce am gasit pentru mine, vine ca o manusa:
http://www.personalitypage.com/html/ENFJ_rel.html

| bravada001 a răspuns (pentru Mayar):

Pe partea de meserie, nu e chiar asa. Intr-adevar, persoanele de un tip anumit pot fii mai atrase de anumite domenii, asta facandu-le sa se orienteze mai mult spre respectivele si sa profeseze in acel domeniu, dar in general nu poti face nimic daca nu ai pasiune si nu te vezi in acel domeniu, indiferent ce ar spune tipologia, zodiacul, un test de personalitate random pe Google sau orice altceva prin care te " cunosti ".
Ca exemplu, nu poti fii preot daca nu ai credinta in Dumnezeu si pacatuiesti de 100 ori pe zi. Nu poti fii medic daca stii clar ca nu vei face fata intr-o facultate cum e medicina si ai da pacientilor un diagnostic complet gresit. Presiunea e neexplicabil de mare daca vrei sa devii unul. Nu poti fii profesor daca stai incredibil de prost la capitolul rabdare. Ca profesor, o sa ai parte de elevi rautaciosi, elevi care te vor scoate din minti si multe tipuri de elevi, iar daca stai prost cu rabdarea si iti vine sa dai intr-un elev, risti sa-ti pierzi locul de munca. Si nu numai ca profesor.
Nu face nimic mai usor pentru cineva. Nu o zic din rautate, dar asta e adevarul. Nu poti face nimic daca stii clar ca nu vrei si ca nu ti se potriveste, fie ca esti tu ENFJ, INFJ, INTP, ISFP si alt tip.

| RAY a răspuns:

Eu din ce ma cunosc sunt o persoana aflata intre ratiune si emotie,se da o lupta acolo in creierul meu intre ray cel rational, care se indoieste de toate,care nu crede in nimic, care nu generalizarea, care nu e misogism, rasist, vs ray ala care crede in sperante, impulsiv, care nu face ceea ce iti propune, care e misogin, rasist, complexe, frustrari

cred ca cu toti avem doua personalitati diferite

| Mayar explică (pentru RAY):

Inseamna ca tu poti fi in mod egal rau sau bun. Nu toti sunt asa. Si eu sunt astfel, la egalitate intre bine si rau, dar altii tind mai multe spre bun. big grin Vezi, de aceea ne intelegem noi asa de bine! smug

| RAY a răspuns (pentru Mayar):

Ma referam la partea animalica,la stapanirea de sine, pe care nu prea o stapanesc cam deloc, nu sunt rau nici bun, sunt neutru, binele si raul sunt lucruri inventate de om, pentru Hitler raul erau evrei, pentru evrei Hitler era pentru alti Hitler era binele absolut un fel de Mesia

Bine ca ai amintit si tu de Hitler... se pare ca era unul dintre acei rari oameni cu un anumit tip de personalitate MBTI, tip care sunt si eu I don't want to see
Si culmea ca si tu il intelegi... thinking Oare se poate? Lasa ca facem testul si vedem, mai asteapta putin si aflamwinking

Draga nu crede in asa ceva, in teste, nu sunt ceva stiintific, daca vrei vorbim si poti afla, descoperate pe tine insati

Problema e ca acest nu este un test oarecare. Se bazeaza foarte mult pe studiul unor psihologi/psihiatri renumiti. Nu e ca oricare alt test. Daca nu ma crezi, cauta singur pe internet si lamureste-te.

Si stiinta a mai avansat

Exact

| RAY a răspuns:

INTJ
Introvert(84%) iNtuitive(3%) Thinking(47%) Judging(9%)
You have strong preference of Introversion over Extraversion (84%)
You have marginal or no preference of Intuition over Sensing (3%)
You have moderate preference of Thinking over Feeling (47%)
You have slight preference of Judging over Perceiving (9%)

Hihi big grin Asta am primit si eu prima data. Citind mai in detaliu am vazut ca trag mai mult spre INFJ.
Deci, imi pare bine sa te cunosc!hee hee
esti unul dintre cele mai rari tipuri, aprox 3% din populatia lumii smug

Wow asa rar sunt, copilul nostru va fi o raritate

Tipurile astea de personalitate nu se mostenesc, depinde de cum esti crescut. Se pare ca si tu si eu suntem introverti, dar de exemplu, parintii mei nu sunt introverti.
Apropo, esti familiar cu termenul introvert? Ai cautat pe net despre el? Putem sa il 'disecam' sau inca nu esti pregatit si o lasam pe mai tarziu?

Stiu despre ce e vorba, fiind mizantrop ma regasesc in el

Ooo, cineva care ma intelege!
Ma distram mult cu video-uri amuzante despre introverti - unde ceilalti ziceau ca de ce nu e sociabil, de ce are fata aia de om trist/suparat laughing - adica lucrurile naspa pe care ceilalti le tot comenteaza si nicicum nu vor sa le priceapa/respecte.

Sper sa ne intelegem asa bine si cand ne reproducem adn

Trebuie sa ne intelegem bine cu cel care foloseste injectia pe noi!

| Frank51 a răspuns:

ENTJ
Extravert(28%) iNtuitive(34%) Thinking(19%) Judging(25%)
You have moderate preference of Extraversion over Introversion (28%)
You have moderate preference of Intuition over Sensing (34%)
You have slight preference of Thinking over Feeling (19%)
You have moderate preference of Judging over Perceiving (25%)

Fiecare om este unic, nu te poate descrie un studiu, raspunsurile nu sunt 100% exacte deoarece intrebarile nu sunt perfecte. Eu sunt introvertit, dar mi-a iesit extrovert, cum explicam?

| RainmakerX a răspuns:

Eu sunt INTP. Am mai facut testul asta mai demult si tot asa mi-a dat... E foarte greu de descris ce e in capul meu laughing

| Mayar explică (pentru RainmakerX):

Wow, ce tare! Interesant! Si chiar ti se potriveste descrieea tipului?
De exemplu la mine se potriveste modul in care retin si invat de la INTJ, dar in realitate sunt INFJ big grin

| RainmakerX a răspuns (pentru Mayar):

Mi se potriveste extrem de bine descrierea tipului laughing
De multe ori ma gasesc prins in ideile mele (care sunt multe si variate) dar actiunea lasa de dorit.

Te injectez eu

Eee, si imi zici: "stai linsitita, o sa fiu 'gentle'" si zambesti larg si pok! introduci acul cu viteza luminii, doar asa - ca o mica farsa smug

Te injectez de scot fulgi din tine

I-ul de la inceput vine de la introvert.
Si eu sunt introvert, foarte big grin
Si noi astia introvertii cica 'traim in lumea noastra" - de fapt, mereu ne gandim la absolut tot, analizam tot si avem nevoie de 'time alone' ca sa ne incarcam bateriile. Poate stii deja multe despre introvert/extrovert, daca nu, poti cauta pe Youtube video-uri cu Things only introverts can relate to - eu am gasit aproape toate situatiile de acolo ca fiind 'relatable'.
Mai sunt mai departe: S sau N :
S - pragmatic - pune accentul pe ce e acum, eventual si pe trecut. Apreciaza ce e practic si nu originalitatea.
N - vede dincolo de prezent, se gandeste la viitor, la tot felul de scenarii. Apreciaza creativitatea si imaginatia.

F - feeling - suflet vs T - Thinker.
Un tip percepe lumea cu ajutorul sufletului, prin ceea ce simte, iar celalat tip prin deductii si logica.

Dar poti vedea mai multe detalii aici >> https://static1.squarespace.com/......802924793/

Ma bucur ca am ocazia sa mai cunosc un introvert! happy Sunt super fericita pentru ca in viata reala nu am gasit absolut nicio persoana straight face Ma gandeam ca sunt deja pe cale de disparitie... big grin

Eu cunosc o fata introvert. Si ea e tot asa, in lumea ei laughing Ne intelegem super.
M-a pasionat mai demult subiectul asta, pe langa multe alte subiecte.

Wow, ai avut marele noroc sa dai peste un introvert?! Super tare!
Eu nu am dat peste niciun introvert... chiar si iubitul meu e extrovert. Ii naspa...
Inseamna ca esti fericit, sunteti singuri impreuna, cum ar veni happy
Si ce alte subiecte te-au mai pasionat?

Apropo, ti se intampla sa te chinui tu singur, 'replaying' momentele urate, jenante din viata ta?

Scuze ca raspund abia acum, nu intru atat de des pe TPU...
Ambii suntem destul de implicati la voluntariat, suntem si colegi de grupa insa eu nu par introvertit. Vorbesc destul de mult cu lumea de ceva timp intrucat sunt voluntar in HR si voluntar in IT.

Am ales sa fiu si HR pentru ca imi plac provocarile. Pot spune ca asta m-a dezvoltat foarte mult, intr-un an am devenit o persoana mai buna.

Sunt o persoana care detesta sa piarda deci in acelasi timp ma si tem de esec. Din cauza asta am avut momente cand imi faceam scenarii in cap cu modalitati de a esua ceea ce nu e ok.

Alte subiecte care m-au pasionat au fost extraterestrii, magia, subconstientul, numerologia, dezvoltarea de afaceri si multe alte chestii pe care nu mi le amintesc.

Prin magie ma refer la chestii mai micute ce tin de concentrare si subconstient. De ex am scris anul trecut vreo 12 (20 acum) lucruri pe care as fi dorit sa le indeplinesc in acel an. Am scris totul in detaliu, la prezent impreuna cu tot ce as simti in acele momente si pot spune ca primele 12 s-au indeplinit atat de repede incat am suplimentat cu lucruri mai dificile. Acum sunt in curs de indeplinire a celui mai dificil lucru de pe acea lista.

Chestia asta te face sa fii mai atenta la oportunitatile pe care le ai in jurul tau cu ajutorul subconstientului, atata tot. Tot ce am facut imi era accesibil si atunci insa nu decideam la fel. *M-am bazat mai mult pe instinct.*

Da, dupa descrierea ta, chiar esti un INTP. acest tip are doar o singura problema cu care s-ar putea confunta: lipsa de compasiune si empatie. Nu stiu ca se aplica la tine, asta e in functie de cat procentaj ai la "Thinking" dar ideea e in felul urmator:
la acea categorie, un om poate fi fie Feeling - de la 1% pana la 100% sau Thinking de la 1% pana la 100% - in cea mai mare parte a timpului. Adica nu pot amandoua sa domine in acelasi timp pentru ca alegerile sunt luate fie intr-un fel, fie in altul:
Feeling - aceasta caracteristica atribuita persoanei arata ca acesteia ii pasa nu doar de ea insasi, ci de omenire in general si animale. Adica are compasiune si empatie, tine cont de sentimentele altora.
Thinking - pe de alta parte - ii pasa doar de idealurile sale, logica, telurile la care doreste sa ajunga si nu tine cont deloc de sentimentele celorlalti.

Nu stiu in ce masura are sens ce zic pentru ca nu stiu cat de multtimp ai acordat testului si cat procentaj ai obtinut la T(Thinking) si sa ai in vedere aceasta mica problema cu care s-ar putea confrunta (sau uita) tipul INTJ. In rest, esti super! Esti pe locul 2 - cel mai rar tip de personalitate in populatia lumii(aproximativ 4%)winking

| aXy99 a răspuns:

INFJ, dar sunt cam obosit si e posibil (sau nu) sa fi raspuns diferit la cateava intrebari in alte conditii.
Acum cativa ani as fi raspuns diferit la multe intrebari.

| sofisis a răspuns:

ENFJ...
Oricum oamenii sunt atat de complecsi incat nu cred in incadrarea lor in categorii bine definite.

| SG1995 a răspuns:

INTP este la mine.

| Mayar explică (pentru SG1995):

Interesant! Si cum ti se pare descrierea? Ti se potriveste?
Ai aici cateva trasaturi de baza >> https://static1.squarespace.com/......802924793/

Poate te ajuta in a da un feedback happy

| SG1995 a răspuns (pentru Mayar):

Da, mi se potrivește destul de bine.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Eu l-am facut mai de mult aici
https://www.16personalities.com/ro/test-de-personalitate-gratuit
mi se par aiurea unele intrebari.
Dar mi-a iesit de 2 ori INFJ.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Lol, se pare ca INFJ nu e atat de rar pe cat se crede laughing

| Mayar explică (pentru supadeceapa):

Depinde... Trebuie sa faci cu grija testul.
Eu am iesit INTJ, cu Thinking la 1%. Am facut un test de diferentiere intre INFJ si INTJ si mi-a iesit ca sunt 75% INFJ si 25% INTJ - deci sunt INFJ, nu INTJ. Trebuie sa fim atentie la aceste nuante precum si la raspunsurile pe care le dam. Sa fie intr-adevar cele care in general sunt adevarate, sa stam putin pe ganduri si sa ne evaluam.

INFJ e aproximativ 2% din populatia lumii. Multi oameni sau scriitori INFJ - gen Dostoievski sau Mihai Eminescu au suferit pentru omenire si pentru ghinionul lor de a nu gasi o persoana cu care sa se potriveasca, care sa ii inteleaga. Acesti oameni sufera pentru ca sunt neintelesi de ceilalti. Se si tortureaza singuri 'replaying' amintiri neplacute in mod involuntar, zilnic, plus altele.
Ar fi frumos sa nu fie INFJ chiar atat de rari. Nu ar mai suferi atat de mult atunci

| Plato a răspuns:

ENTJ, dar ma indoiesc ca e asa.

| Mayar explică (pentru Plato):

Atunci repeta testul si cauta detalii cu privire la fiecare dintre cele 4 aspecte.
Si consulta si aceste caracteristici: https://static1.squarespace.com/......802924793/

Unde nu esti singur, cauta pe internet care dintre cele 2 esti de fapt. Si eu am avut probleme, dar a gasit in cele din urmawinking

| Dorisa a răspuns (pentru Plato):

Cunosc situația. Eu am făcut testul de vreo 10 ori (nu exagerez). Pur și simplu aveam dubii, din moment ce era greu să-mi dau seama ce-i în capul meu. Pur și simplu nu mă prea vedeam sub eticheta aia de persoană complet logică și fără emoții. Chiar și acum sunt confuză în legătură cu aceste tipuri. Citind mai mult despre ele am observat tot mai multe goluri în această teorie, mai ales că tipuri aparent asemănătoare ca INTJ, sau INTP nu au nici-o funcție cognitivă comună. E mult de explicat, dar pot spune că această teorie mi-a prăjit creierul de mai bine de un an. Pare-mi-se că am citit cam tot ce se putea despre această tipologie. Meh, eu tot un INTP sunt, sau cel puțin așa mi-a arătat testul de vreo 7-8 ori.

| Ineys a răspuns:

INTP. Cica as fi un bun inginer, doamne ajuta, ca daca nu e grav, mai am 2 ani si termin.

| Mayar explică (pentru Ineys):

La descrierea tipului tu, INTP - este 'accurate'? Sau poate ca te-ai potrivi altui tip?

Acest test este unul perfectionat de psihologi renumiti si consacrati pe baza multor studii, de aceea si eu mi-am permis sa va fur din timp cu acest test: pentru ca merita si e de calitate.

| Ineys a răspuns (pentru Mayar):

E destul de accurate cred. Nu am facut multe teste de genul sa le compar intre ele, dar ma regasesc intr-o oarecare masura.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

INTP
Introvert(25%) iNtuitive(34%) Thinking(97%) Perceiving(19%)

You have moderate preference of Introversion over Extraversion (25%)
You have moderate preference of Intuition over Sensing (34%)
You have strong preference of Thinking over Feeling (97%)
You have slight preference of Perceiving over Judging (19%)

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Mama ce scor am scos pe Thinking laughing

| Mayar explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Interesant, dar stii, treaba cu Feeling si Thinking e impartita in felul urmator:
Feeling - imi pasa si de ceilalti oameni/animale si de ce simt ei, de sentimente
Thinking - nu imi pasa de nimeni decat de propria mea persoana, de eficienta, logica si idealuri, iar nu de sentimente.

Deci e cam ingrijoratro scorul din acest punct de vedere - la capitolul compasiune si empatie ma refer.
Nu vreau sa te jignesc, doar sa te informez. Eu am cautat mult si bine detalii despre aceste tipuri si caracteristici si am vrut sa ti le impartasesc si tie, poate devii curios si cauti mai multe detalii.
Acest mod de a imparti felul unui om a fost perfectionat in timp de psihologi consacrati si priceputi.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

ISTJ

Introvert(38%)  Sensing(1%)  Thinking(38%) Judging(23%)

You have moderate preference of Introversion over Extraversion (38%)
You have marginal or no preference of Sensing over Intuition (1%)
You have moderate preference of Thinking over Feeling (38%)
You have moderate preference of Judging over Perceiving (23%)

| PersonajFictiv a răspuns:

INTJ
Introvert(38%) iNtuitive(25%) Thinking(16%) Judging(3%)
You have moderate preference of Introversion over Extraversion (38%)
You have moderate preference of Intuition over Sensing (25%)
You have slight preference of Thinking over Feeling (16%)
You have marginal or no preference of Judging over Perceiving (3%)

Because you appear to have marginal or no (3%) preference of Judging over Perceiving, characteristics of more than one personality type may apply to you:
INTJ and INTP.

Mh.

| Mayar explică (pentru PersonajFictiv):

Ai citit descrierea celor 2 tipuri? ti e potriveste vreuna? Sau ar fi trebuit sa ma ifaci o data testul, mai cu atentie si poate ca asa vei obtine rezultatul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

INFP, adevărat

| Mayar explică (pentru anonim_4396):

E adevarat chiar si cu privire la modul in care inveti/intelegi lucruri?
Sunt chiar curioasa happy

Ai aici cateva caracteristici generale ale tipurilor >> https://static1.squarespace.com/......802924793/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A iesit INTJ in graba. E folositor in mare, dar sa stii ce tip de personalitate si ce puncte forte/slabe ai trebuie cercetare nu Afli intr-un simplu test. Nici atunci nu te cunosti indeajuns de bine.

Tocmai de aceea am postat aceasta intrebare.
Cele 16 tipuri sunt formate din 4 functii, fiecare putand avea orice procentaj, de la 1% pana la 100%, dezvoltate si analizate de psihologi cunoscuti si consacrati.
Deci e o apreciere foarte buna a caracterului unui om. Am cautat multe detalii despre aceste tipuri de personalitate, sunt interesata sa descopar firea umana si daca ceva e intr-adevar pe bune sau nu.
Ma bucur ca ti-am trezit interesul. happy Poate vei cauta is tu mai multe detalii despre aceste tipuri pentru a te cunoaste mai bine si a-i cunoaste pe ceilalti.
Acest test mi*a fost recomandat la un job pe care l-am avut, astfel am aflat de el. Apoi am facut cercetari pentru a vedea cat de eficient e acest mod de a caracteriza oamenii. Dar nu e nimic batut in cuie, oricum sunt multe variabile si combinatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intj

Si cum ti se pare descrierea tipului? Esti de acord?

| IIIshaneIII a răspuns:

Erau unele intrebari care raspunsul difera in functie de situatie si clar cred ca testul se poate schimba dupa evolutia omului.

ISTP
Introvert(41%) Sensing(1%) Thinking(25%) Perceiving(9%)

You have moderate preference of Introversion over Extraversion (41%)
You have marginal or no preference of Sensing over Intuition (1%)
You have moderate preference of Thinking over Feeling (25%)
You have slight preference of Perceiving over Judging (9%)

Imi explica si mie cineva ce inseamna, eu oricum le-am facut cu gooogle translate

| Mayar explică (pentru IIIshaneIII):

Deci inca nu stii engleza destul de ok?
Atunci cum ai reusit sa faci testul?
Imi pare rau ca te-am chinuit cu asta worried

| IIIshaneIII a răspuns (pentru Mayar):

Google translate :p

| Teffan a răspuns:

Mi-a ieșit INTP.
(introversion, intuition, thinking, perceveing).
Tot INTP mi-a ieșit și acum 5 ani când am făcut prima data testul asta, deci când aveam 13-14 ani.

| XYZ02 a răspuns:

Nu am facut exact acelasi test de personalitate, cred ca se bazeaza pe acelasi lucru doar ca alte surse www.16personalities.com si Youper(aplicatie Android/iOS)

Si mi-a iesit in ambele cazuri personalitate ESFP(Animator), si spre mirarea mea chiar cred ca mi se potriveste destul de bine.

| XYZ02 a răspuns:

Am mai facut cateva teste de personalitate si de fiecare data mi-a dat ESFP
Si da, consider ca mi se destul de bine

| sIncognito a răspuns:

INTJ
Introvert(94%) Intuitive(47%) Thinking(47%) Judging(6%)
You have strong preference of Introversion over Extraversion (94%)
You have moderate preference of Intuition over Sensing (47%)
You have moderate preference of Thinking over Feeling (47%)
You have slight preference of Judging over Perceiving (6%)

Am facut testul si acum un an, dar pe alt site. Acelasi rezultat. Aici vad ca zice si procentajul din fiecare. Introvertita peste masura aparent, haha.

| Mayar explică (pentru sIncognito):

Nu ii nicio problema, si eu sunt foarte aproape de procentajul tau la Introvert, deci, Iaaay!

| Redsunshine33 a răspuns:

Iooii, INFJ, super util testul.

| Mayar explică (pentru Redsunshine33):

Serios?! :X Si eu sunt INFJ!
Uite ce am gasit cu privire la tipul nostru. Sunt curioasa tie cum ti se par https://introvertdear.com/news/infj-brutally-honest-confessions/

| Redsunshine33 a răspuns (pentru Mayar):

Yaay. Acum, cred ca o sa adormlaughing. Dar promit ca maine o sa-mi fac timp sa citesc si sa revin cu o parere. Pana atunci astept parerea ta despre articol, am citit rapid doar punctuletele.

| TombRaiderfan a răspuns:

Heii, lume! Chiar ma simt incantata sa aflu ca mai e cineva interesat de MBTI (in cazul meu doar o prietena stie de test, ea find ENFP, restul n-au auzit si tot zic ca o sa il dea, dar nu o fac; eh, ce sa le fac... Sunt prietenii mei si nu vreau sa ii fortez sa faca ceva ce nu le place :*)
OK, trecand la subiect, eu sunt ESFJ si rezultatul chiar ma reprezinta big grin. Mie chiar imi place sa ajut oamenii si sa iau parte la activitati ce necesita lucrul in echipa. Pur si simplu asta sunt eu si imi face foarte multa placere ^_^.
Auziti, schimband putin subiectul, ce ati zice daca am face noi toti cei interesati de MBTI un grup de WhatsApp? Pe mine ideea ma incanta foarte mult si as vrea sa ma imprietenesc cu altii interesati de acest subiect (dar nu doar de MBTI, ci sa vorbim despre orice lucru posibil). Ce ziceti? Va bagati?
Pupici cu sclipici? :**

| Mayar explică (pentru TombRaiderfan):

Wow! Ce ma bucur ca te.a interesat si pe tine si pe prietena ta acest subiect!
Ar fi o idee sa facem un grup pe "Discord". Poate asa ar fi mai ok.
Sunt si eu super curioasa sa aflu cat mai multe despre kamenio care s.au regasit intr.un anumit mbti tip, care sunt parerile lor, ce aparti e de fiecare individ si ce au toti dintr.un anumit tip in comun.

| TombRaiderfan a răspuns (pentru Mayar):

Da' chiar! Ce idee buna! ☺ E muult mai bine asa, dar sa vedem cum ne organizam. Abia acum mi-am facut si eu cont de Discord si incep sa inteleg cum functioneaza.
Cum am mai zis, e o idee foarte buna cea cu grupul de Discord!?

Da' chiar! Ce idee minunată! E mult mai bine asa! ☺
Acum sa vedem cum ne organizam, asta-i cel mai important acum, mai ales ca de-abia ce mi-am facut si eu cont de Discord si incep sa inteleg cum functioneaza sistemul.

| TombRaiderfan a răspuns (pentru TombRaiderfan):

Hopaaa, se pare ca mesajul s-a trimis de mai multe ori. Scuzeee? Am uitat sa adaug: e bine sa iti trimit detaliile mele de Discord in privat? Cum zici?

| TombRaiderfan a răspuns (pentru TombRaiderfan):

Heii! Mai e cineva interesat de ideea cu grupul de pe Discord? Vreau sa ma sfatuiesc cu cineva inainte sa creez grupul fara sa n-am nicio idee.

Nu am primit nimic pe privat. ar trebui sa creem un grup pe discord. exista asa unul pentru tipul infj. ar fi misto pentru toti pasionati de orice tip mbti

Stiu. Nu ti-am trimis fiindca asteptam sa imi dai un raspuns, adica nu puteam sa iti trimit fara nicio confirmare din partea ta, intelegi?
Oricum, imediat iti trimit detaliile.

Ok. super! happy Sa imi accepti cererea de prietenie

Imediat! big grin

Hei, m-am uitat si nu imi apare nicio cerere de prietenie.

| noone0000 a răspuns:

INTP dar cred ca sunt foarte putine persoane care se incadreaza 100% intr-o tipologie a testului.

| noone0000 a răspuns:

INTP dar nu 100%

| Mayar explică (pentru noone0000):

Cam cat la suta din fiecare? Ti se pare potrivita descrierea? Sau poate ca nu ai facut testul cu indeajuns de multa atentie si ti-a iesit alt tip?

| bravada001 a răspuns:

Buna!
Pare ciudat ca dau un raspuns la aceasta intrebare fix acum, dar tocmai recent am vazut ce ai scris.
Testele acestea nu sunt folositoare. Daca vrei sa-ti afli cu adevarat tipul de personalitate, studiaza functiile cognitive care sunt 8 la numar:
Ni ( introverted intuition )
Ne ( extraverted intuition )
Si ( introverted sensing )
Se ( extraverted sensing )
Fi ( introverted feeling )
Fe ( extraverted feeling )
Ti ( introverted thinking )
Te ( extraverted thinking )
Daca m-as lua doar dupa cele patru litere as putea spune si eu ca sunt INFx. Dar dupa cat am reusit sa inteleg, sunt INFJ dupa functiile cognitive. ( Ni>Fe>Ti>Se )
Am primit si eu INFJ la primul test MBTI, si spre surprinderea mea se potrivesc si functiile. Dar nici cand aflati cu adevarat tipul sa nu care cumva sa credeti tot ce se spune. O persoana de tip xxFx poate fi si ea la fel de logica, poate chiar mult mai logica ca o persoana de tip xxTx. Aici e doar un exemplu. Sau cineva de un tip xxxP poate fi mult mai organizat ca cineva de un tip xxxJ. Aici sunt mai multe lucruri ce contribuie la intregul unui om.