Sincer cristiane draga nu poti.Majoritatea ateilor spun ca acest lucru ar trebui sa se vada prin comportarea noastra.Sincer niciodata nu am inteles de ce ne atrag atentia noua cum sa ne comportam dar nu se uita la ei.E mai usor sa arunci vina pe capra vecinului.Cea ce vreau sa iti spun cristi draga este ca mantuirea este personala si daca putem atrage si alte suflete dupa noi este bine, daca nu...ata ete. Majoritatea oamenilor nu cred in Dumnezeu datorita greutatilor cu care se confrunta insa doar in aceste greutati( de exemplu moartea unei persoane dragi sau cand chiar persoana respectiva este intr-o situatie extrem de dificila) oamenii inearca sa il caute pe Dumnezeu.Sincer am studiat atent comportamentul oamenilor si multi au invocat ca dumnezeu nu exista pentru ca daca ar exista nu ar mai fi suferinta.In majoritatea cazurilor cei care afirma asta sunt tineri proveniti din familii dezorganizate sau adulti care consuma alcool, tutun sau arunca banii aiurea.In nici unul din aceste cazuri Dumnezeu nu este responsabil de suferinta fiind ca nu e vina lui Dumnezeu ca parintii copiilor sunt alcoolici, agresivi sau nepasatori si nici nu este vina lui Dumnezeu ca unii arunca banii pe alcool si utun ajungand in saracie lucie.Ei nu cred nici in Rai nici in Iad.Eu sincer cred si inteleg grija ta pentru ei cristian draga, dar fiecare are dreptul sa aleaga si sa faca ce vrea cu viala lui.Fiecare din noi ne nastem pe pamant pentru a trai in armonie cu invataturile lui Dumnezeu insa daca altii nu vor sa le auda sau sa le cunoasca este decizia lor si trebuie respectata.Sunt penticostal amice dar nu putem impune cu forta cuiva sa creada cea ce stim noi.Cat despre un raspuns concret la intrebarea ta: CEA CE NU ESTE LA OAMENI CU PUTIINTA ESTE CU PUTIINTA LA DUMNEZEU.Stii ca este de datoria noastra sa ne rugam pentru cei care nu Il cunosc si care sincer si eu as vrea sa se intoarca la Dumnezeu.Dar e reptul lor sa decida si sa aleaga.id mess:numaisuntsingur
Dragă chelstone,
Îți recomand să citești cartea " Bazele Biblice Ale Științei Moderne " scrisă de Henry M. Morris, în colaborare cu:
Steven A. Austin " Doctor în geologie, Pennsylvania - UȘ."
Richard B. Bliss " Doctor în educație științifică, University Sarasota."
Kenneth B. Cummings " Doctor în ecologie, Harvard University."
Carl B. Fliermans " Doctor în microbiologie, Indiana University."
Duane T. Gish " Doctor în biochimie, University of california, Berkeley."
Donald Hamann " Doctor în construcții mecanice, Virginia Polytechnic Institute."
John R. Meyer " Doctor în zoologie, University of Iowa."
John N. Moore " Doctor în educația științei, Michigan State University."
Jean S. Morton " Doctor în biologie celulară, George Washington University."
John W. Slusher " Doctor în fizică, Columbia Pacific University."
Toți acești savanți au citat întreg manuscrisul.
Te îndemn să citești această carte, și nu numai ție, să vezi și părerea adevăraților specialiști în domeniul științific, ce părere au despre Creație.
Aici sunt,fiule. Iata-ma, pogorandu-ma si binecuvantudu-va pe voi, creatia mea.
Nu poti, eu sunt atee si nu sunt pentru ca familia mea este nu stiu cum etc, cum a zis @andrasstefan. Eu sunt pentru ca, mi-am dat si eu seama ca ma rog, DEGEABA! Si poate pentru voi exista Dumnezeu, dar pentru mine nu mai exista. Si na, poate intr-o zi o sa-mi dau seama ca exista Dumnezeu etc. Deci stai linistit, fiecare face ce vrea cu viata lui, deci, lasa-i in pace.
Dumnezeu exista... chiar si pentru cei care încearca să trăiască fara EL, nu ai cum sa-l vezi, dar ai cum sa-l simti în interiorul tau, el se afla în tot ceea ce se cheamă "mişcare","vibratie", el e asemeni aerului, pe care-l respiri dar nu-l vezi. Dumnezeu exista pentru cei "Treji"ca si cum lumina ar fi viata lor, si nu pentru cei care se afla in întuneric.Lumina este semnul unde Dumnezeu veghează, iar întunericul vorbeste despre lipsa lui.
P.S. Ceva care poate sa va trezească interesul:
http://www.youtube.com/watch?v=XO5DZQMj__k&feature=player_embedded
Http://www.youtube.com/watch?v=XO5DZQMj__k&feature=player_embedded
LisaJulie întreabă: