anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.

Am citit pe internet despre puterea gândului si conform unor cercetări este posibil influentarea unui individ prin gând sau transmiterea de gânduri prin telepatie. Eu mă axez momentan pe metoda cu influențatul. Articolul spune că" nu este neapărată nevoie de cuvinte pentru a influenţa pe cineva prin gând. E nevoie de o bună concentrare mintală şi de o puternică voinţă. Sivananda propune un exerciţiu simplu în acest sens: „Gândiţi‑vă la un prieten sau o rudă ce locuieşte departe de voi. Imaginaţi‑vă faţa lui cât mai clar şi distinct. Dacă aveţi fotografia lui, priviţi‑o şi vorbiţi‑i cu voce tare. Înainte de culcare concentraţi‑vă intens asupra pozei. Peste două, trei zile o să primiţi cu siguranţă o scrisoare de la el. Important este doar să nu aveţi îndoieli".

Ce părere aveti despre această practică?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pierdere de vreme

Răspuns utilizator avertizat
| gheorghe13 a răspuns:

Și eu am început să dezvolt o pasiune legată de tema asta. Mă fascinează și nu e o pierdere de timp, crede-mă. Uită-te la filmul Lucky, e foarte tare. Legat de ceea ce ai zis, nu pot spune nici ca e adevarat dar nu pot spune nici ca nu e. Creierul e ceva ce nu va putea fii dezlegat vreodată, zic eu.

| gheorghe13 a răspuns:

Și citește despre Glanda pineală

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Poti testa stiintific. faci on/off testing. o saptamana incerci din greu sa influentezi... iar cealalta nu incerci deloc. apoi vei vedea ca nu sunt mari diferente. stiinta nu a descoperit sa functioneze astfel de teorii.

| T0T a răspuns:

Poate fi ceva adevarat, dar fii sigura ca nu oricine este capabil si chestia cu scrisoarea nu se intampla in mod aproape sigur.

| Morenna10 a răspuns:

Eu am obesrvat ca e oarecum adevarat doar ca nu functioneaza atunci cand ma gandesc prea mult la ceva, ci doar asa, ma gandesc oare cum ar fi

| Yssadorra a răspuns:

Telepatia este o practica experimentata de calugarii budisti in scoala ZEN, dar stiam ca e vorba de ani de meditatii si practici spirituale pentru a putea face progrese. Nu te impiedica nimeni sa incerci, dar sa stii ca multe articole de pe net sunt scrise doar de dragul de a tasta.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Nu este deloc o prostie.Cunosc o fata, am avut o relatie si chiar ne,, sincronizam,, ff des in ganduri.Imi parea o prostie dar la un punct a devenit ff ciudat ca atunci cand vorbim sa spunem ceva in acelasi timp desii era vorba de un subiect in particular, nu chestii care sa le poti ghicii sau sa le nimeresti din intamplare.Deci da, se poate chiar daca pare o prostie, eu sunt convins.

| OmulDeStiinta1986 a răspuns (pentru Morenna10):

"oarecum adevarat" inseamna coincidente obisnuit. nu e destul. ar fi nevoie de reusita de peste 85%. asa cum daca pui mana desupra unei flacare simti caldura de fiecare data in 100% din cazuri.

| Morenna10 a răspuns (pentru OmulDeStiinta1986):

Nu eu am pus intrebarea, nu inteleg de ce imi raspunzi mie, sau ce vrei sa faci, dar nu ma intereseaza.mersi.

| OOOLEOOO a răspuns:

In nlp creierul este vazut ca un coputer care-ti ghideaza existenta, gandurile si imaginile vizuale sunt "comenzile" care iti ghideaza viata, o actiune incepe in minte, convingerea ca iti este greu iti va pregati coprul sa se pregateasca de ceva rau, astfel toata perceptia ta se va concentra pe orce ar putea insemna "bad" pentru tine prin urmare vei vedea paharul de vin pe jumatate gol si nu pe jumatate plin (asta ca exemplu).
Sincer fiind oricat de pozitiv ai gandi nu-ti poti influenta viata exterioara ci doar aia interioara, daca te bucuri ca te-a sunat maica-ta dupa 5 ani de absenta e pentru ca perceptia ta este pozitiva. Dar daca maine e sa te loveasca trenul, oricum te loveste si daca gandesti pozitiv si daca gandesti negativ.

Autosugestia iti influentiaza viata interioara, oricum pana la urma de ce te-ar interesa aia exterioara? Fiecare o percepe cum vrea, nimeni nu are dreptate pentru ca toti sunt convinsi ca au dreptate. (Paradox? )

Răspuns utilizator avertizat
| Zenicide a răspuns:

O sa incerc sa iti dau jos sutienul in seara asta laughing