Personaje puternice in stat, chiar mari personalitati. Din cate stiu eu sunt mai multe familii, printre care si Rockefeller. Ei conduc lumea din spatele mastiilor, iar oamenii sunt prea orbi ca sa vada. Vor s ajunga sa ne faca sa murim de foame, sa nu mai avem locuri de munca, sa ne implanteze cipuri, sa fim niste sclavi. Am mai multe informatii, dar e cam mult de scris. In mare parte o sa reduca populatia. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Iluminati - pe scurt un grup de filozofi, avocati, medici, etc care advocau inlocuirea monarhiilor cu republici. clubul a luat nastere acum 200 de ani si a funtionat cativa ani pana sa fie inchis. autori ca Mark Dice, Morgan Gricar si David Icke au inventat teorii cum ca iluminati ar fi de fapt o organizatie secreta care conduce lumea din umbra
n'as crede. bine, hai credem ca e adevarat, si baiatii astia ca Icke au dreptate, iluminati exista; atunci cum draq astia mai traiesc, hmm? nu vi se pare ciudat? pai da, ei stau bine mersi isi vand cartile si fac milioane de dolari, oare de ce? adica iluminati e in stare sa inceapa un razboi, dar nu poate sa opreasca unu sa vanda o carte (despre iluminati). hai sa fim seriosi
julian assange (fondatorul wikileaks) publica cateva secrete de stat pe internet, si ce se intimpla? are 50 de mandate de arestare in 20 de tari. wikileaks e sabotat din toate partile, poate fi oricand inchis. pe scurt, daca faci dezvaluiri au loc consecinte! Icke, Dice, astia o duc foarte bine. sper ca te'am lamurit
Masonii sau iluminati? multe persoane gresesc ca le confund iluminati au fost acele persoane care au spus ca cu ajutorul stiinteti pot descoperi lumea multi cercetatori au fost iluminatii
Iluminatii erau un grup de personalitati de vaza ale societatii care protejau documente, informatii si descoperiri importante, pastrandu-le departe de ochii celor care ar putea defaima intr-un fel sau altul anumite date pe care omenirea le cunoaste si dupa care se axeaza
Va multumesc pentru raspunsuri am inteles acum stiam si eu cateva chestii dar astea nu va multumesc inca o data
Lasate de iluminati si de masoni, iluminati au fost doar o grupare de oameni isteti, sau geni neintelege de Biserica Romano-Catolica, e de influienta masonica, probabil ai observat si bacnota de un dolar la americani cu piramida si ochiul, iluminati nu au fost nimic altceva decat masoni de azi, verifica ca toti presedinti Americi au fost masoni, te-ai uitat la ingeri si demoni pe pariu, filmu e o porcarie, nu din puctul de vedere al realizari si din cauza mesajului.