| PangeeaRogvaiv a întrebat:

Salutare!
Ce ipoteza stiintifica a formulat Darwin ca urmare a expeditiei in insulele Galapagos?

9 răspunsuri:
| carpediem a răspuns:

Originea speciilor.

| relian a răspuns:

Darwin nu a formulat nici o ipoteza din cate stiu.A formulat ceva teorii a scris ceva carti si cea mai faimoasa teorie a sa este teoria evolutionista.Referitor la expediatia in insulele Galapagos nu a fost o expeditie special pentru insulele Galapagos, a fost o expeditie a vasului Beagle, iar Darwin a fost si el luat la bord pentru ca nu aveau pe cine lua.Deci nici pomeneala de expeditie in Galapagos sau Darwin mare scula in aceasta expeditie. Dupa da datorita observatiilor facute studierii plantelor, animalelor si asa mai departe el a enuntat aceasta teorie.Dar aceste chestii le gasesti in wikipedia sau intr-un manual de botanica sau mai stiu eu in ce carte.Tu cauti pe aici intrebari sau doar vrei sa vezi daca cei care intra pe aici stiu sau nu? Pina la urma oamenii de aia intra aici sa afle ceea ce nu stiu apoi daca au intrat si vad o intrebare si au raspuns poate oferi raspunsul lui.Eu nu am vazut pe aici vreun concurs ceva gen"vrei sa fii miliardar"asa ca scuza-ma dar intrebarile tale sant puse cu alt scop si nu cred ca e cazul sa ne dam mai mamri decat santem. Sper ca nu o sa te superi, insa am observat ca mereu intrebi chestii asa pe care le stii si nu vad de ce.

| Mădă0611 a răspuns:

Aceeasi pe care a formulat-o Alfred Russel Wallace ca urmare a expeditiei in arhipelagul Malaiez happy

| drhotzu a răspuns:

Tu chiar vrei sa iti faca altcineva temele?
cauta frate si tu pe google nu mai sta cu banita in scaun degeaba! cel putin atat sa faci ca sa dai si tu copy paste! ca sa nu mai spun de a gandi pentru tine!

| PangeeaRogvaiv explică (pentru drhotzu):

Aas, doar ce am spus mai devreme putin ca pe Google nu gasesc ce ma intereseaza pe mine sau ce este prezentat e incomplet si nu ma edifica foarte bine. Dar ti se par grele intrebarile sau ce se intampla? Sincer!

| drhotzu a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Ooo chestia asta sa stii ca ma depaseste laughing
ideea este urmatoarea: i'm too old to fall for this...
adica pe bune stii de expeditia din galapagos de la jumatatea secolului XIX... dar nu stii ce a vazut acolo... pai hai sa facem un exercitiu de imaginatie ce putea sa observe pe o insula? cumva cum se dezvolta si evolueaza specii inrudite? si ajungi la o concluzie ca? aici completezi tu. ce concluzie crezi ca a ajuns?

| drhotzu a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Sau cum a spus acest liber cugetator cand a dat copy paste...
AAAAAA urasc copiatul si oamenii care nu gandesc, si ca sa se creada destepti raspund cu copy de pe alte site-uri...

| CryChristiAN a răspuns:

Gandeste ca nu e greu.

| 1libercugetator1 a răspuns:

organismele produc suficient de multi urmași astfel încât speciile respective să nu dispară;
caracteristicile urmașilor variază și sunt parțial ereditare;
organismele se află în competiție continuă pentru condiții de viață favorabile;
anumite ființe au caracteristici deosebite care le oferă avantaj în lupta pentru existență;
aceste organisme au mai multi urmași și astfel aceste caracteristici se răspândesc mai repede.