| poliku a întrebat:

Salutare.
Exercitiu:Am un fir de curent cu masura de 10cm. Dupa 5cm este despicat in doua si anume o parte in stanga si una in dreapta
Acum intrebarea estebig grinaca eu dau drumu la o sarcina electrica si anume un electron voi in ce parte a firului de curent credeti ca o va lua acest electron? Stanga sau dreapta? Dau fundina+vot=filozofbig grin

Răspuns Câştigător
| nutepriveste21 a răspuns:

De ce ai impresia ca electronii calatoresc asa, cum ai merge tu cu tramvaiul? Pune mana pe o carte de specialitate si pune-te cu burta pe ia!

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ce are electricitatea cu filozofia?happy Si electronul cu luatul directiei la stinga sau dreapta?

| Angel0 a răspuns:

Am 3 motive sa cred ca esti foarte zgarcit :
1.Lungimea conductorului electric 10cm.
2. Vrei sa folosesti doar un singur electron.Asta da economie.
3.Nu dai drumul la curent electric, vrei ca electronul sa o ia singur la vale.

| georgesur a răspuns:

Ar fi de aplicat "Principiul incertitudinii lui Heisemberg" laughing Sfatul meu este insa sa stai sa-i numeri (in ce parte o iau),sa faci apoi o statistica, si pentru ca intre timp o sa cresti mare, sa te inregistrezi cu "principiul" tau la OSIM!

| Malphas a răspuns:

Ce treabă au electronii în lesă wireless cu filosofia? Curiozitatea a omorât pisica, ştiu. Dar probabil a murit electrocutată.

| haifisch a răspuns:

Da. Cred ca tu ai colectie de electroni si le dai drumu' cand vrei tu pe ce fir vrei tu. De obicei ii tii in lesa. Lesa wireless.

| haifisch a răspuns:

Aaaa. BTW, sigur vorbeai de fir cand ziceai de 10 cm? rolling on the floor

| poliku explică:

Bai baieti eu un exercitiu pentru voi.(pentru a primi funda)
Eu stiu raspunsul si astept o persoana desteapta sau mai varstnica care imi poate da raspunsul corect pentru o fundahappy

| Brunette_4807 a răspuns:

Eu cred ca sarcina electrica va deveni 1/2 pentru fiecare fir (stanga si dreapta)... dar nu sunt filozof... doar mi-am spus parerea. tongue oricum sper ca te ajuta la ceva happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca dai drumul unei sarcini electrice? Da' ce este ba sarcina asta electrica, pitbull in lesa? Bai, n-am mai auzit o tampenie mai mare ca asta, de la nasterea ta. Cum poti mai incultule sa compari electronul cu sarcina electrica? Ah, sa nu uit. Explica-mi si mie ce dracu' inseamna "fir de curent". Nu de alta, dar la ultima specializare in electrotehnica (un fel de curs in ale zugravitului) au uitat astia sa-mi spuna.
P.P. Urinez pe funda+votul tau!