De ce ai impresia ca electronii calatoresc asa, cum ai merge tu cu tramvaiul? Pune mana pe o carte de specialitate si pune-te cu burta pe ia!
Ce are electricitatea cu filozofia? Si electronul cu luatul directiei la stinga sau dreapta?
Am 3 motive sa cred ca esti foarte zgarcit :
1.Lungimea conductorului electric 10cm.
2. Vrei sa folosesti doar un singur electron.Asta da economie.
3.Nu dai drumul la curent electric, vrei ca electronul sa o ia singur la vale.
Ar fi de aplicat "Principiul incertitudinii lui Heisemberg" Sfatul meu este insa sa stai sa-i numeri (in ce parte o iau),sa faci apoi o statistica, si pentru ca intre timp o sa cresti mare, sa te inregistrezi cu "principiul" tau la OSIM!
Ce treabă au electronii în lesă wireless cu filosofia? Curiozitatea a omorât pisica, ştiu. Dar probabil a murit electrocutată.
Da. Cred ca tu ai colectie de electroni si le dai drumu' cand vrei tu pe ce fir vrei tu. De obicei ii tii in lesa. Lesa wireless.
Bai baieti eu un exercitiu pentru voi.(pentru a primi funda)
Eu stiu raspunsul si astept o persoana desteapta sau mai varstnica care imi poate da raspunsul corect pentru o funda
Eu cred ca sarcina electrica va deveni 1/2 pentru fiecare fir (stanga si dreapta)... dar nu sunt filozof... doar mi-am spus parerea. oricum sper ca te ajuta la ceva
Daca dai drumul unei sarcini electrice? Da' ce este ba sarcina asta electrica, pitbull in lesa? Bai, n-am mai auzit o tampenie mai mare ca asta, de la nasterea ta. Cum poti mai incultule sa compari electronul cu sarcina electrica? Ah, sa nu uit. Explica-mi si mie ce dracu' inseamna "fir de curent". Nu de alta, dar la ultima specializare in electrotehnica (un fel de curs in ale zugravitului) au uitat astia sa-mi spuna.
P.P. Urinez pe funda+votul tau!