anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, Intodeauna m-am intrebat cum vad fetele in mare parte barbatii?
Adica ma refer la strict partea negativa.
In sensul ca multi barbati au catalogat femeile : Nehotarate,greu de inteles, uneori fara logica, se bazeaza pe emotii, pline de ele.
Doar noi intelegem greu partea feminina sau si ele au aceleasi pareri?

49 răspunsuri:
| Dorotheea21 a răspuns:

Si tu ai urcat divele pe soclu Karlos, astepti multe de la fete, fetele/femeile nu trebuie sa insele, nu trebuie sa fie materialiste, nu trebuie sa vada fizicul dintr'un barbat, ci caracterul, si asa mai departe.
Daca nu iti schimbi acest mod de a vedea relatiile, o sa ai in primul rand tu de suferit.
Tu, esti cel care are standarde foarte inalte.
Coboara'le. Pentru binele tau. Altfel o sa ajungi sa urasti toate femeile, si sa te urasti si pe tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Tin sa iti dau dreptate, Dar atentie, sti ca aceii tipi au facut asa doar ca sa iti atraga atentia, e o tactica veche.
In fine, cat despre ce ai spus despre barbatii sunt complet de acord, exista oamenii ''gorilele acelea care se fac mereu de ras si cauta senzatii tari'' Dar te intreb de ce sa sufar si eu din cauza lor si se comporta cu toti la fel, majoritatea fetelor? Adica sigur ca barbatii sunt extremisti, da da-i dracu pe aia care isi bat femeile si le abuzeaza, e vorba de cei buni care fac orice pentru ele si efectiv nu le pasa, daca simt nevoia sa insele o sa o faca oricum.

anonim_4396

Efectiv nu le pasa, daca vor sa insele o vor face oricum (ma refeream la femei) sper sa se inteleaga ca m-am exprimat gresit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dorotheea21):

Imi cer scuze, sunt de acord cu tine pana la un punct.
Uite, nu pot sa imi cobor standardele, sunt strans legate de principile de viata!
Daca o viata am facut sport si arat ok, imi pasa de sanatate, lupt sa ma realizez si sa am un scop in viata. Nu pot sa accept sa ma placa o fata mai ''plina'' si care ma vrajeste ca ma iubeste, evident ca astept sa ma placa una cu principii sanatoase, sa arate ok.
Si de frumusete sa stii ca nu ma uit neaparat la asta, ea trebuie d.p.d.v.r fizic sa rezoneze cu mine.
Daca asta nu se intampla inseamna ca destinu sau Dumnezeu nu ar fi drept.

anonim_4396

As mai face o precizare, Legat de aceei barbati agresivi pe care i-ai descris. Scuza-ma, cine e de vina ca-i tolereaza pe bolnavii astia?
Adica am auzit des cunostinte chiar, care il alintau, pe cel care le batea cand i vinea lui. Deci iar o concluzie ca nu rationalizeaza majoritatea, ce as face eu? Divort. Simplu, data viitoare sa isi aleaga si sa il citeasca pe partener, sa nu se mai lase conduse de emotii

anonim_4396

O completare, Uite, eu sunt de parere ca aspectu fizic conteaza, de asta te indragostesti inainte. Acum te intreb, cum sa nu imi doresc o fata care sa aiba aspectul fizic bine pus la punct, cand i vezi pe bosorogi, grasi, cocalari, urati. care stau cu modele? si le mai si bat din cand in cand.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acelea nu cred ca sunt modele, sunt prostituate care arata bine.
Sa nu iti fie ciuda pe ele, nici pe barbatii lor. :) Renunta la principiul 'judec, dar si doresc'.
Nu pot sa iti spun ca vad lucrurile exact asa cum le vezi tu, pentru ca nu gandesc si nu simt ca tine. Ce vreau, este sa nu ajungi asa:
https://www.tpu.ro/......ile-afara/
Este normal sa iti doresti langa tine o femeie frumoasa, si exista si frumoase, si morale, in acelasi corp. Poate nu ai cautat unde trebuie.

| Raizing a răspuns (pentru Dorotheea21):

XDxD Hu`hu (◍•ᴗ•◍)❤

O stiu: fetele Adora; sa se joace cu Mânuțele big hug
big hug big hug big hug >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Raizing):

Termina copile

anonim_4396

Aici vorbim lucruri serioase

Raizing e un copilas~problema. Astazi a incercat sa imi cerseasca un pic de atentie, cumparand'o cu o fundita.hee hee
Mi'a aratat totusi ceva, singurul lucru pe care il poti invata de la el:
Tupeul. happy
Tu nu il ai, esti prea simtit.
Pe asta nu il descurajeaza niciodata nimic. Nici o situatie, nici un refuz.
Ia putina incredere de la el.

| Mogiojojo a răspuns (pentru SoareDaniel):

Nivel de frustrare:
Criticalwinking

| SoareDaniel a răspuns (pentru Mogiojojo):

Da, sigur ca da un paste luminat sa ai cat sa iti lumineze creierul

anonim_4396

Hai sa nu ajungem la subiecte de genu laughing)) eu stau pe TPU sa ma documentez putin, Nu ma cunosti indeajuns, eu am abordat sute de tipe pe app de date, Tinder, Waplog, Badoo, etc. Am iesit cu peste 15 tipe intr-un an. Deci nu sunt asa cum crezi, sunt doar frustrat fiindca am fost respins de multe ori, apropo nici urat nu sunt.Ma consider frumusel, manierat, etc, la fel si multe tipe mi-au confirmat asta happy
Deci nu, hai sa-l lasam, nu am timp si chef de copii laughing

Am intuit bine ieri: 'Poate nu ai cautat unde trebuie'.
''Tinder, Waplog, Badoo' nu sunt locuri unde gasesti dragoste.
Calugaritele le cauti la manastire, o femeie normala, o cauti in lumea normala, pe tinder si badoo cauti femei care din diferite motive nu si'au putut nici ele gasi pe nimeni in lumea normala, reala.
Pentru noi este mult mai usor, recunosc. O femeie, chiar si fara sa fie top model isi gaseste mult mai usor un partener in realitate. Are chiar de ales.
Acum gandeste'te ce oase ascund in dulap cele care apeleaza la tinder si badoo ca sa gaseasca un barbat, si pentru ce.

| Raizing a răspuns (pentru anonim_4396):

Elkarlos - tipic brazilian.
-PERSOANE- foarte ghinioniste p'acolo. totul se rezuma la URATlaughing

-asa ca: ai sa ajungi "regele" femeilorrolling on the floorrolling on the floor in "alta" eRa love strucklove struck

anonim_4396

Atat tu cat si Dorotheea stau prea mult pe TPU se pare, Daca doriti haideti sa dezbatem si sa conversam in alta parte happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mogiojojo):

Pai asa ar trebui sa functioneze la toti, este limpede ca lumea interioara o reflecta pe cea exterioara.
Dar multe femei nu au logica, cate cupluri nu am vazut eu in conjuctura spusa de tine, si ma tot intreb, astea chiar nu au gandit cand si-au ales parteneru?

anonim_4396

Cine e de vina ca-i tolereaza pe bolnavii astia?

Există într-un procent atât de mare încât, în cultura noastră, e normalizată ideea că bărbatul trebuie să te bată etc. E vina multor generații aici, nu poți să învinuiești femeile pentru că încă n-au scăpat de mentalitatea asta, când asta au fost obligate să suporte atâția zeci de ani. Iar partenerul oricât l-ai citi, nu poți să știi ce-i în mintea lui cu adevărat, cunosc oameni care s-au schimbat radical după căsătorie.