Daca ar fi sfarsitul Lumii conform Bibliei el vine sub alta forma, nu sub un virus creat intentionat in laborator.
Daca tot ai dat-o pe teme biblice puteai sa citesti ultimul capitol Apocalipsa ca sa vezi ce si cum.
Coronavirusul nu are nimic de a face cu religia, e o arma biologica, creata de om ca sa ucida omul, sper sa aiba efect de bumerang sa fie infectati si familiile celor care l-au creat cat mai ales a celor care l-au "cerut" a fi creat.
La cate boli au fost pana acum, lumea s-ar fi sfarsit de mii de ori.
De-a lungul anilor au fost destule boli care au decimat omenirea, rezistand doar cei sanatosi.
Cam asa se va intampla si acum, selectia naturala isi face treaba. Boli apar tot timpul si cei care au un sistem imunitar cu probleme, mor repede.
De ce nu te stresezi de SIDA, ca anual sunt 10.000 de cazuri noi cu infectati prin sex, asta din cei inregistrati, dar se prespune ca cifra reala este de cel putin 2 ori mai mare, dar care nu au descoperit inca, infectia.
Si totusi faceti sex fara prezervativ, gandind ca voua nu vi se poate intampla niciodata, asa ceva.
Au fost ciume medievale în care au murit mulți, ciuma neagră în secolul 14 în Europa, 25 de milioane, gripa spaniolă în 1918-1919, ceva între 50 și 100 demilioane. Dar acum lupta cu ele, cu ciumele se face cu mai multe mijloace medicale, așa că nu s-a mai întâmplat recent o pandemie, o boală care să afecteze tot mapamondul. Gripa din Hong Kong 1969, 2 milioane.
Nu ne spune in Biblie ca lumea se va sfarsi datorita unui virus, dar acestia vor juca un rol important in puzzelul numit Apocalipsa.
TBC omoara 1.5 milioane oameni anual si nu s-a mai sfarsit lumea.
Ghici ce tara din Uniunea Europeana e locul 1 la numarul de bolnavi de TBC
"au mai fost cazuri cu boli care sau raspandit alarmant? Doar ca acum e totul mediatizat?"
- Ciuma bubonică care a ras jumătate din populația Europei în repetate rânduri.
- Gripa spaniolă
- Varicela
- Holeră
- Polio
Să mai număr câteva?
Da... ne-a sosit ceasul. Maine, poimaine il vezi pe Gizas cum vine calare pe un unicorn cu o sabie curcubeu. Asta e parerea mea.
Intrebarea ta imi denota lipsa de cultura.
Ai auzit de moartea neagra? De gripa spaniola? De ciuma lui Iustinian? Sau de ciuma Ganenului?
Da, a mai fost cazuri, ciuma, holera, gripa spaniola, varola, malarie, tuberculoza, etc
Mai degrabă baba vanga o prezis ceva legat de virus nu biblia, nu, nu se sfârșește mai e mult pana acolo mai degrabă dacă ar erupe vulcanul yellowstone ar pune în pericol omenirea la nivel global decât acest virus dar da acolo în China e o reala amenințare dar e mai mult întărit de mass media mi greu sa cred ca acest virus va aduce sfârșitul în Biblie scrie ca nici Iisus nu știe când va veni acest sfârșit ca va veni ca un hot mai degrabă baba vanga o prezis de un asa virus rămâne de văzut cât se va mai înfrunta lumea cu asa ceva niște experți spunea ca vor fi 60-80% afectați din populația planetei de acest virus da nici asta nu cred de mulți ani se tot spune ca va veni Sf lumii și nu o venit. Au mai fost cazuri da și nu sa mediatizat atat.
Tinand cont de faptul ca epidemia de coronavirus din China ar putea afecta creşterea economică la nivel mondial, consider ca virusul a aparut cu intentie. Prin asta vreau sa zic ca eu cred ca a fost produs in laborator si imprastiat in mod intentionat. Chestia asta cu "judecata lui Dumnezeu" la modul in care Dumnezeu le face rau oamenilor pentru faptele lor e o prostie. Daca e sa ne luam dupa marturiile celor care au fost in moarte clinica, atunci judecata de dincolo este filmul vietii pe care si-l vede fiecare si simte toata suferinta provocata altora.
Nu se sfarseste lumea de la coronavirus insa este o mica parte din ceea ce numim Apocalipsa, dupa cum ai vazut inca de la inceputul anului ne am confruntat cu incendii de proportii, conflicte intre state, cutremure devastatoare, inundatii si acum coronavirus.Ce se spune in biblie despre apocalipsa seamana foarte mult cu ceea ce se intampla in momentul de fata.
Ok e in regula, traim ultima carte, dar de ce a vrut D-zeu sa tina asa putin pamantul? doar 2000 de ani si ceva au trecut de la moartea sa.
Dar aminte, pentru D-zeu 2000 de ani inseamna cateva zile, deci eu personal nu cred ca o sa vina in generatia asta. ori daca vine, e un pic ciudat.
Au fost si cu milioane de oameni morti si n-a mai murit nimeni!
Glumesc evident, insa nu e prima data cand apare o astfel de boala si se trasmite asa de departe. Ar trebui sa se faca o perioada de incubatie la nivel mondial si atunci am fi siguri ca am scapat si gata, insa lumea crede ca o drege asa cate putin, inchide azi orasul asta, maine orasul asta, dar mai tare afecteaza economic dregerea asta, ca tine pe o perioada mult mai lunga.
Noi sa fim sanatosi, urmati normele de igiena, spalati-va pe maini, stati acasa daca sunteti bolnavi si tot asa.