Existau multi sarlatani in vremea respectiva care incercau sa castige bani prin exploatarea intereselor pentru alchimie si magie.
Probabil era suficient de inteligent ca să îi facă pe proști să își ocupe timpul cu el timp de 500 de ani. Uite că am ajuns în secolul 21 și încă mai sunt destui. Stimă lui. Dacă ar vedea ce se întâmplă cu el ar râde și cu **** de voi.
Gata, @Galaxy007?
M-ai facut un bou cu viata mizera si mi-ai dat ignore?
Asa te-au invatat extraterestrii sa castigi disputele? Sau asa te-au tratat cand ai incercat sa-i contactezi?
A fost dictat prin telepatie unui om de o fiinta extraterestra sau mai multe.
Aceea nu este o limba codata ci limba unei civilizatii extraterestre
O scriere misterioasă într-un alfabet necunoscut și fără corespondent în istorie, imagini ale unor plante inexistente pe Pământ, semne zodiacale complexe și siluete feminine scăldându-se în bazine diforme, pline cu un lichid ciudat – acestea sunt doar câteva dintre elementele care i-au determinat pe cercetători să declare manuscrisul Voynich drept cel mai bizar document descoperit vreodată.
Este descrierea unei civilizatii de pe alta planeta.
Dacă scrierea reprezintă o necunoscută, imaginile, care ar fi trebuit să ofere mai multe informații și care se găsesc aproape pe fiecare pagină, sunt de-a dreptul bizare: plante necunoscute pe pământ, figuri feminine, majoritatea nud, ce par a se scălda în bazine de forma unor organe interne umane, legate între ele, prin ciudate conexiuni tubulare, semne zodiacale complicate si reprezentări ale unor posibile constelații sau grupuri stelare necunoscute.
De ce esti atât de convins că a fost dictat de extratereștri?
Mintea umană este perfect capabilă să imagineze lucruri inexistente și bizare. Te-ai uitat vreodata la un album al lui H.R. Giger?
Cât despre limbi inventate, câte nu există... de la Klingoniana din StarTrek până la Valyriana sau Dothraki din Game of Thrones.
Asta e clasicul argument care este aruncat in lupta contra oricarei dovezi care atesta ca extraterestrii au fost si sunt aici.
Si asta e imaginat?
Nu cred. Oamenii de atunci nu intelegeau fenomenul si iau considerat zei.
http://www.descopera.ro/......ii-in-arta
Eu nu neg existența extratereștrilor. Chiar cred în asta.
Nici măcar nu neg că ne-au vizitat.
Neg doar că există dovezi incontestabile în acest sens. Neg că poți trage concluzii referitoare la contactul cu extratereștrii uitându-te la o pictură sau la un manuscris indescifrabil.
Dacă pentru tine o pictură cu o sferă din care iese lumină este o dovadă indisputabilă a contactului cu o civilizație extraterestră, atunci la fel de bine poți să crezi în existența unicornilor, hydrelor, Medusei și a oricăror alte animale mitice care sunt bogat reprezentate în artă.
Oamenii au fost fascinați de ceruri din cele mai vechi timpuri.
O pictură cu un om care se uită la un obiect de pe cer cu o formă vag similară cu reprezentarea din epoca modernă unei farfurii zburătoare NU este o dovadă că extratereștrii ne-au vizitat.
Este doar expresia artistică a pictorului, de multe ori puternic influențată de viziunea religioasă asupra raiului care se află în cer și asupra luminii ca formă de transmitere a benevolenței divine.
Arată-mi o navă spațială îngropată acum 5000 de ani, și atunci te voi crede. Nu-mi arăta picturi cu sfere luminoase și oameni cu forme alungite. Nu înseamnă absolut nimic.
Cine mama dracului a spus ca e doar o pictura?
Sunt o gramada de poze in link.
Citeste tot link-ul.
https://www.google.ro/......https?/url
http://epochtimes-romania.com/news_images/2014/01/2014_01_31_1_rsz_crp.jpg
Pcutura rupresta de care zice in video.
Iti este atat de greu sa cercetezi? Pentru ce ai internet?
Trebuie sa stii ca 99% din dovezi sunt ascunse pentru a nu se creea panica la nivelul maselor de oameni.
Iar ăsta este, ca să te parafrazez pe tine, clasicul argument care este aruncat în lupta atunci când cineva susține ca extratereștrii au fost și sunt aici: "Trebuie sa stii ca 99% din dovezi sunt ascunse"
Dacă sunt ascunse, tu de unde știi de ele?
Îmi prezinți drept "dovezi" :
- un filmuleț postat pe Youtube de către userul "DosareleOZN" în care un om întors cu spatele spune că a văzut extratereștri
- o poză care reprezintă "Wandjina", două spirite ale ploii și aerului din cultura aborigenă din Australia
Genul ăsta de "dovezi" există cu milioanele pe internet. Dar asta nu le dă vreo substanță.
Pot să mă întorc și eu cu spatele la cameră și să spun "Pământenii mă cunosc sub numele de Gheorghe, dar numele meu adevărat este GJJJJJJ-HHHHJJ și sunt moștenitorul celui de-al 18-lea Imperiu Galactic ".
Întrebarea este pentru ce ai tu internet, dacă-l folosești numai pentru a găsi "dovezi" care să susțină ceea ce vrei tu să crezi?
Este un ofiter sri iar ceea ce a spus el este verificat de mine in numeroase carti si este 100% real.
Se pare ca speciile extraterestre sunt interesate de metalele rare pentru ca au fost gasite mine uriase cu peretii perfect finisati vechi de mai mult de 400.000 de ani.
Asta in africa.Acolo unde se spune ca au venit prima data in cautare de aur.
Acele 1% dovezi care nu sunt ascunse sunt intr-un numar imens.Le gasesti atat in picturi, picturi ruprestre, constructii antice, texte antice si mu! te altele.
Stiu ca guvernele musamalizeaza tot pentru a evita o eventuala panica mondiala.
Gata, sunt aproape convins. Mai am nevoie doar de câteva detalii.
1) Spune-mi numele, rangul și adresa acelui ofiter S.R.I. Dacă ești 100% convins că este ceea ce spune, înseamnă că i-ai verificat și identitatea. Altfel este doar un om întors cu spatele la cameră care spune ce-i trece prin cap.
Aș vrea de asemenea să știu și titlurile, autorii și editurile "numeroaselor" cărți în care ai verificat veridicitatea informațiilor. Dacă se poate, aș dori să fie cărți de la edituri care nu conțin cuvântul "OZN" în titlu
2) Dă-mi te rog link-ul de pe National Geographic (sau o altă publicație de acest calibru) în care se vorbește despre "Minele uriașe cu pereții perfect finisați vechi de mai mult de 400.000 de ani". Aș vrea să merg în Africa să le văd cu ochii mei, probabil sunt ceva extraordinar.
3) Te-am mai rugat să nu-mi prezinți drept "dovezi" picturi și texte antice. Ți-am și explicat cu lux de amănunte de ce nu le accept. Prezintă-mi o navă spațială sau măcar o urmă de ADN extraterestru.
4) Spune-mi cum ai obținut acces la niște informații mușamalizate de guverne.
1. Acel ofiter Sri este intors cu spatele, si are vocea robotizata dupa cate vezi.Deci este imposibil de verificat acest lucru.Si nu spune ce ii trece prin cap ci niste informatii pe care le citeste dintr-un dosar strict secret daca te uiti atent.
2. Aceste mine au fost descoperite acum jumatate de secol sau mai mult motiv pentru care nu s-a vorbit din cauza ca se creea panica.Doar niste arheologi au facut niste marturii sub anonimat.
3. Cu asta mai convins ca esti un ignoroant cu capaictatea de intepegerea cat un bob de mazare.Cum poti sa spui ca oamenii isi imagineaza discuri zburatoare sau orase plutitoare care arunca cu foc unele in altele?
Adn-ul extraterestru este adn-ul nostru pentru ca au folosit adn de la ei pentru creearea noastra.
4.Treaba mea cum am obtinut acces.
Citeste cartea trimisa in mesaj privat si dupa vorbim.
Suspectez că ești fostul user Tabfury, sau oricum, unul cu convingeri și abordări similare.
În cazul ăsta nu te mai deranjez cu ignoranța și capacitatea mea de înțelegere cât un bob de mazăre. Ai și așa suficiente probleme în lumea ta plină de extratereștri.
Suspecteaza ce vrei.Nimeni nu te opreste sa te documentezi.
Daca tragi concluzii numai din ce citesti pe net.In loc sa pierzi timpul pe porcaria de stie nu mai bine citesti o carte buna?
Ba da, absolut, prefer oricând o carte bună.
Numai că pentru mine "carte bună" înseamnă "Crimă și Pedeapsă" de Dostoievski. Pentru tine "carte bună" însemnă "OZN-ul mi-a furat țiglele de pe casă" de Sidious Supaplex Slytherin.
Nu mai imi pierd timpul cu tine.
Esti un bou care face misto de un subiect care trebuie tratat cu seriozitate.
Poate iti vei rezerva cateva ore din viata ta mizera si vei cititi ce ti-am trmis in link.