Nu m-am gandit niciodata la acest aspect, la un anumit plan pe care sa il pun in aplicare, special conceput pentru o anumita persoana. In ultima perioada au crescut considerabil numarul persoanelor care m-au afectat, dezamagit etc. Nu am facut nimic mai mult sau nimic mai putin decat sa le sterg din lista. Pu r si simplu ei pentru mine NU mai exista! Vreau sa iti spun doar ca sa nu le mai contactezi, iar daca se intampla sa fii contactat de unul dintre acestia, ai putem sa il ignori
Razbunarea arma prostului
totusi, daca vrei sa te razbuni pe cineva, si el nu stie cine l-a lovit, el o sa creada ca l-a lovit soarta si cam atat
atunci de ce te mai razbuni?!?
Facandu-i un bine celui care ti-a gresit.
Apostolul Pavel spunea ca in felul acesta e ca si cum i-ai pune carbuni aprinsi pe cap.
Salut! Uite un sfat util. Exista o metoda straveche prin care te poti razbuna. Se numeste hipno-distant, adica hipnoza de la distanta. Cand te pui noaptea in pat te gandesti la persoana aia ca te razbuni, si ea in functie de viteza de translatare v-a simti ceva. Acuma ca ea va simti o durere-n cot. nu stiu ce sa zic, incearca de mai multe ori si dupa suna sa vezi daca o patit ceva. Atentie! Sa nu incerci de prea multe ori ca ajungi la nebuni.