Simplu: malformatii congenitale. Ceva nu a fost OK cand s-a transmis informatia care trebuia sa specifice ce trebuia sa aiba fiecare. Sau, in limbajul calculatoarelor: a dat eroare.
Ok, dar cum se poate preveni aceasta chestie si cat de des se intampla?
Nu se poate preveni, adica nu prea mult. O viata echilibrata poate scadea rata de aparitie a astfel de fenomene, dar nu e o garantie pentru asta. Cit de des se intampla? Citeva cazuri la mie.
Ca la orice proces de fabricatie, exista si rebuturi.
Unele cazuri se pot vedea cu ochiul liber (cum este si in cazurile descrise de tine), altele sunt ascunse si poate vor aparea doar ulterior candva, de-a lungul vietii. Bolile din nastere sunt fparte multe, aproape se poate spune ca nu exista om perfect.
E asemanator ca la calculatoare: la nivelul procesorului sunt erori cu milioanele in fiecare secunda, dar sunt corectate imediat. Putini sunt care cauzeaza blocarea sistemului.
La fel se intampla si cu bolile din nastere: problemele sunt compensate in majoritatea cazurilor, doar putine cazuri evidente apar, ce trebuie "rezolvate" manual, prin diferite interventii medicale.
Raportul celor care sunt homo- sau bisexuali se estimeaza intre 4-10% din populatie (dar majoritatea nu recunoaste).
Ce sa facem cu ei? Traim impreuna cu ei in societate.
Unii se nasc cu probleme la aparatele sexuale, altii au probleme cu rotitele din cap, etc.
NIMENI nu este perfect!
Concluzie: fiecare dintre noi suntem rebuturi intr-un fel.
Din acest motiv sustin ca NU exista OM NORMAL (perfect), cel putin eu n-am vazut nici unul, dar nici n-am auzit de cineva care a vazut vreunul.
Nu se poate preveni, ci se pot scadea sansele sa apara. De ex varsta mamei >35-40 de ani creste f mult riscul de malformatii congenitale. La fel se intampla in cazul unor incercari de avort nereusite, consumul de alcool, droguri sau medicamente in timpul sarcinii.
Am mai auzit de asta. Se datoreaza faptului că fătul in viața intrauterină nu se dezvoltă cum trebuie și apar anomalii.