Exclus lemn...fa tata din fildes. Iti trebuie o fasie de otel, dar nu prea vad cum o vei manevra. Otelul trebuie dublu indoit, daca vrei sa aiba putere, si trebuie indoit echidistant astfel incat sageata sa zboare drept. Habar nu am de unde poti luat o astfel de bucata de otel.
O foaie dintr-un arc de automobil. In trecut automobilele aveau arcuri-foaie.
http://www.dofiga.net/interesno/arbalet-iz-ressory-avtomobilya-102-foto/
Vezi aici si cam cum se face.
Din fibra de carbon se mai fac... dar sunt mai multe materiale, depinde de ce bani ai. De cumparat la magazinele de vanatoare dar am impresia ca nu o sa iti dea daca nu ai permis de arma ca practic este arma letala nu?
Este letala dar niste idioti au clasificat-o ca fiind neletala, n-ai nevoie de permis.
Ha tipic pentru tarisoara noastra... de maine ies cu arbaleta pe strazi sa vanez ciori,,, cine stie poate este si legal mai sti?!
Scuze, dar nu vreau sa o folosesc, vreau sa iasa ceva cat mai rustic sa o pun la colectie pentru ca eu sunt un tip care... cum sa zic. imi plac chestiile astea, Sa colectionez si sa creez. Te-ai gandit prost, nu o folosesc in scopuri de genul.
Da dar chiar si pentru colectionat iti trebuie permis ...asta daca colectionezi arme de foc. Asta cu scosul permisului de port arma pentru arbalete chiar nu o stiam desi mie mi se pare o reala problema la cap a celor care au luat aceasta decizie pentru ca arbaleta este la fel de letala ca si un pistol cu glont. Cel mai bine este cand o cumperi sa vorbesti cu vanzatorul si sa il intrebi toate chestiile astea sa nu te trezesti cu o surpriza neplacuta.
Da, este letala ..Sunt de acord cu tine. Dar daca o luam asa si o prastie e letala... Si un pistol cu bile.
Te-ai hotarat la ce vrei sa folosesti arbaleta? Daca e decorativa si rustica, neaparat arcul trebuie sa fie din lemn! Daca vrei sa o folosesti, fa ca in linkul trimis de mine, foaie de arc.
Ok mersi frumos
Inventator întreabă: