E aceiasi diferenta ca intre cl. I-IV si V-VIII
cum te ai acomodat atunci acomodeaza te si acum
dar fii atent la,, gasca", te poate inflienta de cele mai multe ori negativ!
succes, si nu dezarma, cred ca toti am trecut prin asta
Da, ai dat de dracu...
Invata bine si sa vezi ca o sa fie ok, eu tot la contabilitate am fost in liceu si profu zicea ca ne lasa daca nu stim cum functioneaza conturile[de activ si pasiv]...si le-am invatat, am mai invatat inca ceva elementar si a fost bine, am trecut
deci distractie plauta
P. s : ai grija la anturaj[asc B. U. G Mafia - anturaju si o sa intelegi ]
Cel mai indicat ar fi sa te apuci serios de invatat, de indata ce ai intrat in hora trebuie sa mergi pana la capat, te inteleg perfect, si eu am facut un liceu economic, si imi aduc aminte cat era de confuza la inceput, totul parea atat de nou pentru mine, ca nu reuseam sa ma mai concentrez asupra invatatului, tu incearca sa constientizezi faptul ca nu este mare diferenta intre scoala generala si liceu, daca ai putut sa fi printre cei mai buni in timpul scolii generale, atunci vei putea si acum. Apropo, daca ramai corijent pe un semestru la contabilitate, asta nu inseamna ca vei ramane repetent, probabil ca profesoara voastra a gasit o modalitate de a va speria, dar stai linistit, cu timpul( daca va vedea ca macar iti dai silinta sa inveti)ii vei castiga increderea. Multa bafta iti doresc!
Nechifor_Denis_2002 întreabă:
ShacPaul întreabă:
JusticeForCraiova întreabă: