Pai,asa am aflat si eu despre un om are 18 ani si arata ca un bebelus de 2 luni.se zc ca savantii incearca sa gaseasca solutia nemuririi,si au descoperit ca,cand ne nastem avem cateva miligrame de aur in noi, dar acestea dispare pe masura ce crestem, iar din aceasta cauza sa inventat aurul comestibil.si in legatura cu sfarsitul lumii asa se zicea si inainte ca numai prindem anul 2000 si tot l-am prins. daca vine sfarsitul lumii sau nu noi nu putem afla.asta o stie doar Dumnezeu. Sper ca ti-am dat vreo veste noua!
Explozii solare au mai fost, planeta exista de mii de ani... Atata doar ca acum suntem prea dependenti de curent electric si de tehnologie, iar fara ele vom muri la propriu. Dar, nu vom disparea ca specie, asta e sigur, poate doar ne vom incetini ritmul dezvoltarii (absurde) civilizatiei noastre.
Decat sa stai pe TPU sa pui intrebari oamenilor ca sa ne dam cu parerea cu "eu cred ca" + "da-mi o funda", mai bine intra pe www.nasa.gov si cauta acolo. Exploziile sunt "programate" in Mai, 2013.Prin 2006 ziceau ca vor fi semne de activitate prin 2011.Acum 2013.Nici ei nu au de unde stii exact, pot doar aproxima in functie de activitatea soarelui.Momentan a fost cea mai scazuta activitate din ultimi 10 ani parca(sau mai mult),de aceea se asteapta la un BUUM! Cat despre Apocalipsa,mereu se trezesc unii cu asta, dar tu poti sa te agiti si sa te sperii, nu te tine nimeni.
Exploziile solare au un maxim la fiecare 11 ani, iar pana acum nu am cunostinta sa fi fost un sfarsit al lumii din pricina asta. Sfarsitul lumii vine pentru fiecare in parte atunci cand murim. Ar putea sa fie si un sfarsit colectiv datorita unui cataclism dar cred ca pamantul ar supravietui si in timp ar aparea noi forme de viata.Imaginati-va tsunami-ul din Indonezia ca ar fi fost acum cateva mii de ani. Un supravietuitor necunoscand fenomenul ar fi inventat o poveste ca cea cu Noe si arca. Cat despre oprirea energiei, va fi un bun motiv pentru cei de la diverse regii sa justifice unele avarii aparute din cauza instalatiilor vechi si subdimensionate.
In primul rand Biblia nu se citeste precum o carte pe care o termini intr-o saptamana, mai ales cea cu trimiteri. Ca sa poata fi inteleasa trebuie studiata cap-coada, verset cu verset. In al doilea rand, asa numitii oameni de stiinta s-au plictisit, considera ca daca au descoperit ceva gata sunt zei si ca descoperind acel ceva au adus un beneficiu urias umanitatii. Pe naiba! Nici macar ei nu stiu despre ce vorbesc intre ei, se contrazic continuu in teorii ca nici macar ei nu mai stiu ce e adevarat sau nu! In al treilea rand, exploziile solare sunt lucruri obisnuite care pana acum din cauza ca nu existau instrumente, nu puteau fi detectate asa usor decat cu aparatele in infrarosu si alte unelte de-ale lor. Odata cu aparitia acestora, au si emis ipoteze precum ca exploziile solare pot dauna grav vietii de pe pamant. Durerile de cap fiind ceva obisnuit s-au grabit sa spuna ca exploziile au interferat cu campu' magnetic si de-aia ne doare capu' de exemplu. Numai porcarii, sincer m-am saturat sa-i vad pe Freeman pe la discovery si pe genialul ateu al carui nume imi scapa momentan din cauza ca pentru mine nu e asa important! Multumita?
Nu o sa se intample nimic!
Nu exista "Sfarsitul lumi"
Religia este doar o metoda de controlare in masa!
Pai parerea mea este ca va fi ceva urat daca se va intampla.o sa fie un haos total.deoarece fara energie va fi urat de tot, iar in legatura cu semne din biblie despre sfarsitul lumii eu zic ca deja se apropie deoarece se intampla multe nenorociri in lumea asta...razboaie foamete, cutremure, inundati.etc.semne care sunt prezente in biblie.Sa ne ajute Dumnezeu.
Anonima007 m-ai surprins, chiar nu stiam, dar cred ca ar fi cinstit sa ascult si alte pareri.