| Kirschen a întrebat:

Salutari. Care este cea mai fascinanta / filosofica lectie de viata care si-a pus amprenta asupra voastra?

7 răspunsuri:
| EdyakaSmoke a răspuns:

"Toti suntem datori cu o moarte!" de la prietenul meu George Cosbuc

| Resurrection a răspuns:

O experienta cu sora-mea. Eram amandoi foarte mici 7 6 ani. Mi-am luat o punga de bomboane si nu am vrut sa ii dau nici una, eram foarte zgarcit, apoi dupa ce le-am mancat, ea a gasit una de care eu am uitat, si a imparit-o cu mine, de atunci am invat sa impart si eu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu te pui cu prostul.

| ksuper31 a răspuns:

Doar una? Damn... o proverb: Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Si asa reusesti sa te distantezi de prosti.

| Deaad a răspuns:

Să nu te lași schimbat de nimeni și pentru nimeni, decât pentru tine, dacă tu crezi că e necesar.Indiferent dacă e părinte,iubită, prieten, nu te lăsa schimbat sau influențat. Dacă țineau la tine, te acceptau așa cum ești.

"Ceea ce nu te distruge, te face mai puternic"

"Love is one of the most intense feelings felt by man; another is hate. Forcing yourself to feel indiscriminate love is very unnatural. If you try to love everyone you only lessen your feelings for those who deserve your love. Repressed hatred can lead to many physical and emotional aliments. By learning to release your hatred towards those who deserve it, you cleanse yourself of these malignant emotions and need not take your pent-up hatred out on your loved ones."------->>Anton Szandor Lavey

| J0B0MAT a răspuns:

Pai... faptul ca am incercat mereu sa ii multumesc pe toti, dar am sfarsit nemultumindu-ma pe mine in cel mai rau mod. Nu voi mai incerca asta!

| NOBODY a răspuns:

Alegoria lui Platon privitoare la mitul peșterii. Caută pe Google.