| Laura1308 a întrebat:

Saluut. Merg in a 10 a si m-am transferat in vara asta de la un liceu la altul,de la profilul comert m-am dus pe Stiinte Sociale.
Faza e ca trebuie sa sustin in septembrie niste examene de diferente la latina,muzica si desen.Deci cum sunt aceste examene de diferenta? Usoare sau grele? La ce sa ma astept, tinand cont si de faptul ca nu am mai facut latina pana acum deloc. unde si dupa ce as putea sa invat putina latina? Cat de dificil credeti ca este? Cat trebuie sa iau ca sa trec si ar trebui sa ma sperii de ele?(diferentele)?
In ultima vreme sunt foarte stresata...

2 răspunsuri:
| Andrei277 a răspuns:

Depinde de liceu, eu anul trecut m-am transferat de la turism la filo, si am dat 3 ani de diferente la latina. desen muzica, m-au ajutat profii, si profa de latina m-a trecut la toate,, la diferente iti trebuie minim 5, si ai 4 puncte din oficiu... succes o sa fie usor

| MariaIoana15 a răspuns:

Buna, am pățit exact la fel anul trecut. Eram panicata deoarece nici eu nu făcusem latina. La desen și muzica va fi ușor, mie la latina mi-a fost destul de greu, dar am luat lecții de la persoanele care urmau sa îmi fie colegi, am luat subiecte de pe internet și de anii trecuți de la liceul respectiv. Cred ca trebuie sa iei minim 6, din câte înțeleg. Cel puțin la noi ca subiecte la primul a fost de tradus un text și de scos pronumele personale din el, și la subiectul 2 a trebuie sa extragem un bilețel și pe el scria, de exemplu. "Legenda întemeierii Romeo", la subiectul 2 trebuia sa știi vreo 7-8 Legende, cam atât învățasem eu și erau subiectele din ce învățasem. Succes!