| Parintele a întrebat:

Sarbatoresc astazi unii nasterea unei iluzii. Sarbatoresc mancand carne de porc si band pana la refuz. Oare daca toti crestinii ar avea credinta in inima si ar fi convinsi de existenta lui Iisus ar mai fi atat de pacatosi? Oare nu cumva mecanismul psihologic al animalului om este mai puternic decat indoctrinarea religioasa si invinge? Sunteti de parere ca viata si mecanismele ei printre care si legea conservarii speciei functioneaza in ajutorul omului respingand otrava din corp adica ideea religioasa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parinte, nu prea merge la sarmale asta, se digera greu. Craciun fericit, eu sunt atee, Mosul meu nu se supara.

33 răspunsuri:
| perla a răspuns:

Lasa oamenilor ce este a oamenilor-si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu! Nu judeca ca sa nu fii judecat si daca nu crezi lasa pe altii sa creada ...ca doar nu te deranjeaza cu nimic.nu? si daca savantii incearca de mii de ani sa inteleaga cum e facut pamantul, ce este un atom ' cum este cu gravitatia si toatr celelalte si nu au reusit inca sa afle...inseamna ca cineva le-a facut pe toate, si toate sunt facute cu intelepciune, si toate sunt facute anumit pentru locul lor.si acela eDumnezeu.si nu mai lua fata de preot si injosi preotii ca faci mare pacat sa iei numele Domnului in desert.si daca nu stii cine isi bate joc de lucrurile sfinte de foc se va arde.

| zeenath a răspuns:

laughing)))))))))))Parinte cadou o funda de la mine!winkingLasa-i sa creada in continuare daca nu au ochi sa vada si urechi sa auda! Nu are sens sa te opui unui munte de pietris! Dupa parerea mea si cercetarile mele si ale altora, care culmea ca sunt mediazate stiintific si demonstrat.si totusi..., Craciunul a fost o sarbatoare pagana care se practica de dinaintea nasterii lui Isus, sarbatorind zeul Soare! Mitologia si toate miscarile carturare si sociale au dus la comutarea nasterii lui Isus din vara in iarna! laughing)Cum se poate face asa ceva? cum de in fiecare an, Isus Mesia ( Mesia = Ales, Trimisul lui D-zeu si nu inteleg de ce Fiul, cand Mesia are o alta semnificatie si traducere ), se naste in aceiasi data, dar in fiecare an moare in zile diferite? In Biblie se specifica ac nu avem voie sa mancam carne de porc, sunt specificate animalele ce le putem consuma, iar cat despre alcool.laughing)) multe ambalaje cu ciroza hepatica am vazut in salile de operatie, si atat de multe si pe masa de necropsie!

| danielalex a răspuns:

Sa nu imi fie cu suparare da prea imi vine mie sa cred ca acest parinte nu a infulecat carne si a baut de a rupt si sunt sigur mancat si baut mult mai bine ca uni dintre voi! Bai tata e vorba aia NU FACE CE FACE PARINTELE, FA CE SPUNE EL! deci nu prea cred eu ca ai stat in fata unei oli de sarmale si nu ai infulecat tu cate 20 -30 de sarmale, hai lasane cu texte din astea