| Parintele a întrebat:

Sarbatoresc astazi unii nasterea unei iluzii. Sarbatoresc mancand carne de porc si band pana la refuz. Oare daca toti crestinii ar avea credinta in inima si ar fi convinsi de existenta lui Iisus ar mai fi atat de pacatosi? Oare nu cumva mecanismul psihologic al animalului om este mai puternic decat indoctrinarea religioasa si invinge? Sunteti de parere ca viata si mecanismele ei printre care si legea conservarii speciei functioneaza in ajutorul omului respingand otrava din corp adica ideea religioasa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parinte, nu prea merge la sarmale asta, se digera greu. Craciun fericit, eu sunt atee, Mosul meu nu se supara.

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si referitor la dans, primii sunt "parintii "hee hee popo scoate nasu afara ca te-a luat drojdia de poale.

| danielalex a răspuns:

Sa nu imi fie cu suparare da prea imi vine mie sa cred ca acest parinte nu a infulecat carne si a baut de a rupt si sunt sigur mancat si baut mult mai bine ca uni dintre voi! Bai tata e vorba aia NU FACE CE FACE PARINTELE, FA CE SPUNE EL! deci nu prea cred eu ca ai stat in fata unei oli de sarmale si nu ai infulecat tu cate 20 -30 de sarmale, hai lasane cu texte din astea

| forbidden a răspuns:

Parinte citeste o carte

| ghalexandru a răspuns:

"animalului om" De cand un om este animal? eu unul nu ma consider animal, cat despre sabatoare, sunt multe prostii inventate de oameni, exemplu Mos Craciun, adevarata sarbatoare este nasterea Domnului nostru Isus Hristos care a venit in lume acum cateva 2 milenii si care este Salvatorul meu, si a tuturor celor care cred in El. El merita toata slava si cinstea, nu un brad si un mos craciun imaginar...