Pot fi folositi in orice scop, daca el spune ca asta ii este intrebuintarea, nu inseamna ca trebuie sa il credem si pe cuvant.
N-aș zice că ar putea fi folosiți chiar în orice scop, depinde cu ce fel de senzori sunt dotați.
Dar fiindcă fac parte dintr-o rețea atât de densă ar putea fi foarte utili în ghidarea rachetelor de înaltă precizie.
Spațiul reprezintă o miză foarte importantă în viitor, nu degeaba SUA au înființat un departament special al armatei pentru spațiul cosmic, iar unele state precum India dezvoltă tehnologii de doborâre a sateliților.
Desigur ca depinde de asa ceva.
Ar putea avea diverse intrebuintari rele, malitioase, de care publicul sa nu fi fost informat si nici nu m-ar mira asa ceva, de aceea nu pot avea incredere deplina in vorbele lor.
O miza foarte importanta a reprezentat de foarte mult timp spatiul de deasupra omului, inainte se credea ca cine stapaneste cerul, poate castiga Razboiul Mondial, asa si in prezent cu spatiul extraterestru.
" inainte se credea ca cine stapaneste cerul, poate castiga Razboiul Mondial, asa si in prezent cu spatiul extraterestru."
Cerul şi spaţiul extraterestru nu e unul şi acelaşi lucru?
Am vrut sa fac o mica diferentiere. Prin,, cer'' m-am referit la toate straturile care se afla pana in exosfera. Prin,, spatiul extraterestru'' m-am referit la stratul superior exosferei planetei noastre, care de altfel este si ultimul strat al fiecarei planete (din cate cunosc).
Da. Elon Musk are bani de aruncat. Cand va fi pe patul de moarte banii si satelitii nu-l vor salva.
CyberDune28 întreabă: