| Sixtina_Madona_1978 a întrebat:

Scrie întrebarea ta aici... Buna! L-am visat aseara pe tatal meu, care e mort de 14 ani. Dar stiam ca visez, deoarece l-am strigat si i-am zis: "Tata, tu esti mort! sad Pe cuvant! Nu mi s-a mai intamplat asa ceva! Asta ce o fi insemnand oare?!sad Va rog sa imi raspundeti!

Răspuns Câştigător
| ALGator a răspuns:

Nu inseamna absolut nimic. Subconstientul nostru are o colectie imensa de "video" si in timpul somnului se foloseste de ea ca sa creeze noi scenarii.
Eu in situatia asta as gindi un gind frumos pentru el, as rememora o amintire, as vorbi cu o persoana apropiata despre el. Ca sa folosesc acest vis ca un moment de duioasa amintire. Chiar daca nu mai exista in viata fizica, cei pe care i-am cunoscut ramin ce au fost.
Atita tot...

| Sixtina_Madona_1978 explică (pentru ALGator):

Multumesc! Da, cred ca aveti dreptate!

4 răspunsuri:
| Assy99 a răspuns:

Sunt de acord cu ceea ce a zis @ALGator, poți sa faci ceea ce el ti-a recomandat, însă poți sa-i dai, cum se spune, ceva de pomană. Oferi cuiva o farfurie de mâncare, o sticla cu apa, o bluza, ceva, ceva și numești pentru el. Așa se spune ca este bine și cred ca ai fi un pic mai liniștită apoi.

| 2007teen a răspuns:

In perioada aceasta exista o aniversare, momente legate de tatal tau? Sau ce evenimente ti-au amintit de el?

| Sixtina_Madona_1978 explică (pentru 2007teen):

Nu, nu exista aniversari. Pur si simplu, ii simt lipsa, mi-e dor de el, etc. Prima data am simtit o bucurie in vis, apoi mi-am amintit( tot in vis) ca este mort..si de aceea nu am stiut ce se intampla. Probabil( cred) ca eram la granita dintre vis si realitate( sa ma trezesc), dar eu am crezut ca este tot vis. Asta ar fi singura explicatie logica, asa cum mi-a raspuns cineva mai sus. Si ar mai fi faptul ca am scris o carte de poezii, care mi se va publica in curand, iar unele poezii au fost inspirate de pierderea tatalui meu, iar de multe ori recitesc manuscrisul, pentru a revedea poeziile. Multumesc pentru raspunsuri!