| DBlack a întrebat:

Scuzati categoria.

Am si eu o intrebare big grin

De cateva saptamani, fac bani, pot sa spun, pe cateva site-uri de click-uri, reclame, bla bla. dar, chestia care e, nu am card happy si nu stiu ce card sa fac, care ar fi potrivit pentru asa ceva. plata se face in dolari, adica asa platesc site-urile. in dolari. am citit si pe site la BCR si la BRD si la Raiffeisen. si inca nu-s lamurit. cei care stiti, spuneti-mi si mie va rog, ca sau strans ceva dolari. (voi ce carduri aveti?)

Rog seriozitate

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum adica faci bani pe net? la publicitate?thinking

| Sentinel a răspuns:

Iti pierzi timpul. Click-uri reclame. Nici un PTC nu a rezistat. Toate s-au transformat in scam. Asculta aici, ca sunt patit. Banii nu se fac asa usor.

| Woodenpints91 a răspuns:

Îţi trebuie mai întâi un cont pe AlertPay. Acolo o să-ţi ceară un număr de cont.

| ChioruL14 a răspuns:

Corect, faci bani...dar nu banii tai, le faci lor bani dand click si facandu-le reclama. in momentul platii ai sa vezi ca iti vor da prin gura sau sume infime de 10-20 dolari.

| AlxMro a răspuns:

Bani faci in felul urmator. 1 PTC: Sunt doua mari "brand-uri" care platesc si sunt foarte seriose Neobux si clixsense. 2 Blog/site: Te inregistrez pe un program de publicitate de recomandat Google adsense (insa este foarte pretentios) eu folosesc momentan chitika.com. 3 Mylot, CashCrate in care nu prea am incredere insa sunt niste metode de a face bani completand niste formulare/oferte. Ca sa scoti bani trebuie sa faci cont pe paypal/alertpay. Faci un card visa la BRD, ti-l face rapid fara multa hartogaraie. Validezi cardul si il inregistrezi pe paypal. Plata dupa ptc/publicitate/oferte intra in paypal iar de acolo pe card. Metodele astea de facut bani nu sunt stralucite cea mai rezonabile fiind publicitate - adsense-. Daca vrei cu adevarat sa faci ceva invata HTML, CSS, Java script, C++. Daca ai neclaritati si crezi ca te-as putea ajuta contacteaza-ma pe privat.