Să ceri ajutorul unui psiholog şi să-ţi dai timp să te vindeci. Nu te aştepta că va trece cu una, cu două! E nevoie de multă voinţă, răbdare şi timp.
Trebuie sa mergi la medic.Nu este o rusine.La doctor merg oamenii care au probleme.O colega de-a mea era foarte bolnava,Dupa ce a urmat un tratament cu xeroxat se simte excelent, nu mai plange, si vine neinsotita la serviciu.Starea ei de sanatate s-a imbunatatit vizibil.Iti doresc multa sanatate, si incredere in Dumnezeu, caci El este Iehova Rafa-Dumnezeu care vindeca.Nu suntem scutiti de incercari, dar stim ca El este cu noi in incercare, si Lui Ii pasa de noi!
Gandeste-te ca maine te duci la munca sau a lucruri rele, gandeste te ca ai de invatat sau ca unii oameni n=-au ce manca. atunci o sa te simti mai bine stiind ca e sti in concediu / vacanta si ca ai ce manca unde locui. faza cu depresia e gata. apoi gandeste-te, cum am zis, ca ai mult de lucru multe de facut nu ai timp si atunci cand nu ai timp iti vin in minte mii de idei de a pierde vremea.
Sfatul meu este sa iesi pe-afara, sa stai cu prietenii tai si sa iti faci alti prieteni noi, ei te vor face sa uiti de problemele tale.
Nu mai cauta dragostea pentru ca in cautarea tiparului tau s-ar putea sa pierzi niste tipi care sunt foarte draguti si de treaba, pe care i-ai ignorat cautandu-ti orbeste idealul.
Parerea mea e ca ar trebui sa asculti un gen de muzica mai "vesel" care sa iti placa si sa te faca sa canti odata cu melodia [eu asa fac]. Si nu e bine daca iti gasesti alinarea in tigari (si bautura). Si un baiat o sa apara el odata si odata.