Corpul poate oferi multe trebuie doar sa stii sa l motivezi si sa l conduci in directia dorita de tine. corpul e doar un subordonat al mentalului.
Poi ce intelegi tu prin strictul necesar?! mancatul, bautul chiar si sexul(placerea) se incadreaza aici. daca unii vor sa i mai dea si tutun, alcool, substante halucinogene e numai dorinta lor si nu a organsmului(ca de la un timp cere el asta e alta treaba). dar la cum te stiu nu cred ca ai tu de a face cu d'astea. ce ofera in schimb?! un lacas decent pentru suflet, o imagine superba pentru unii care se privesc in oglinda, o interfata cu ceilalti care iti poate aduce/sau nu unele avantaje.
Eee vrea cam multe! jap una peste fata si la munca, nu la intins mana!
In loc de vizualizarea corpului, poti asculta asta http://www.youtube.com/watch?v=M6sZTywgcnk&feature=fvw E o adaptare dupa Solomon, care spune ca orice lucru isi are vremea lui.
Pai tu cateodata iti vezi corpul? Nu mereu? Pai ce ii faci harciog? Il tii ascuns?
Ia incearca sa ii dai stricul necesar...sa vedem ce o sa iasa, si dupa sa ne spui si noua? Ok?
Pentru ca toate organele functioneaza armonios, creierasul proceseaza si el datele la parametrii normali. Asa ca viata ta are toate sansele sa fie macar normala, daca nu minunata. Dar...mai depinde si de tine.
Se pare ca ceea ce faci tu se numeste INTROSPECTIE si reprezinta o refulare a frustrarilor pe care le ai si pe care probabil (ne)motivat le reversi asupra corpului tau. parerea mea si cred ca a tuturor este ca al tau corp nu trebuie sa iti ofere ceva anume doar daca tu nu ai inteles pana acum ca FIINTA adica ceea ce esti tu reprezinta o simbioza intre SPIRIT si MATERIE. Deci nu poate oferi nimic si nici nu poate lua, iar manifestarile fiziologice si trebuintele daca imi dai voie sa te subscriu nu sunt decat necesitatile tale pers coordonate de creierul tau nicidecum nu sunt ale corpului. asa ca lasa-ti corpul in pace ca nu el trebuie sa iti ofere ci tu trebuie sa ii oferi lui...
eugen11 întreabă: