Acelasi raspuns il caut si eu.parerea mea este ca nu suntem capabili inca ( noi oamneii) sa atingem nirvana( fericirea absoluta)
Cum fiecare dintre noi percepem fericirea in sens unic, e posibil ca unii sa o fi gasit, sa mai fie si deplina.
Din pacate aia sunt internati pe la sectia de psihoterapie.
Fericirea exista pretutindeni, depinde doar daca sti sa o gasesti, sa o vezi. fericirea nu trebuie cautata in acele lucruri marete pentru cere trebuie sa depui mult efort si care par prea grele pentru a putea fi atinse. fericirea este un concept diferit pentru fiecare dintre noi la fel cum este si frumusetea, iar aceasta salasluieste in gesturile marunte. dupa cum se spune: "frumusetea e in ochii celui care priveste", la fel si starea de fericire este tot la latitudinea ta. poti sa o dobandesti prin credinta, apropiindu-te de bunul Dumnezeu sau prin orice alta metoda ce tie iti confera liniste sufleteasca. caci fara aceasta pace a inimii fericirea e tare departe
Da-mi definitia la,, fericirea deplina'' si-ti garantez ca o sa-ti spun cum sa o dobandesti!
Da, se poate ajunge la fericire deplina, primindu-l pe Isus in sufletul tau si iubindu-ne unii pe altii fara sa ne uitam la defectele celor din jur.
Se poate, dar nu cred ca in existenta fizica a noastra, ci la nivele superioare de existenta.
AvalohAlyn întreabă: