| juniper a întrebat:

Se poate rupe in doua realitatea? Exista unele legi ale Universului pe care inca nu le stim, dar sunt atat de curioasa daca incalcam vreo lege ce se intampla? Mereu am fost curioasa ce s-a intamplat? De unde a aparut materia neagra sau acei protoni parca, care s-au ciocnit si au format Universul?

8 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Huh?

| oz a răspuns:

Mintea noastra nu poate sa conceapa ca "ceva" a aparut din "nimic"... exista un creator...de natura divina? habar nu am...de natura fizica? habar nu am...de vreo' natura? habar nu am.

cat despre legi...pana nu le incalcam nu avem de unde sa stim...

| mhann a răspuns:

Cu certitudine sunt legi pe care inca nu le cunoastem.
Ba mai mult, sunt legi pe care le cunoastem, le credem absolute, dar care mai devreme sau mai tarziu se vor dovedi... ca nu sunt atotcuprinzatore.
A se vedea principiile relativitatii galileiene, vizavi de principiile relativitatii einsteiniene...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesant, mereu mi-a placut de tine, pentru ca pui "si" astfel de intrebari. Nu. Legile fizicii, in principiu nu pot fi incalcate. De exemplu, daca am reusi sa "incalcam" legea care tine protonii si neutronii la un loc, atomul s-ar dezintegra si cum toata materia este compusa din atomi, deci inclusiv noi, oamenii, atunci noi am inceta sa existam. In principiu desigur, deoarece tot in principiu, nimic nu este imposibil, totul este relativ. Este ca te-am bagat si mai rau in ceata? laughing Dar realitatea asta este tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sintem destul de mici pentru a raspunde.Nu putem decit sa mai asteptam citeva milenii. Vorbeste cu bent sa-ti spuna cind sa pui ceasul sa sune...

| rozalia25 a răspuns:

Stie Doamne, Doamne, intreaba-l pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Realitatea nu pote fi rupta, realitatea e dor una ce pote exista pe langa realitatea dorinta noastra de a se intmpla cum am dori noi de fapt sa se intample

| tristete a răspuns:

Realitatea nu poate fii rupata. ce pote exista in subconstientul nostru este dorinta, dorinta de a se intmpla un lucru cum am dori de fapt sa se intample spre a lucrurile o alta turnura in favoarea noastra