Nu îți mai ajung Conversațiile de te-ai întins cu prostiile astea de preșcolari și aici?
Auzi, dacă ți se par "prostii de preșcolari", de ce nu le ignori?
Mie dacă nu-mi plac anumite întrebări ale vreunui user le ocolesc fără să răspund la ele.
Atâta timp cât nu încalc regulamentul TPU, pot posta câte și ce întrebări vreau.
Dacă tu le consideri prostii, atunci citește întrebările anumitor trolli de pe aici.
Întrebările tale își au locul la Conversații, așa că nu te mai da rotundă că nu incalci regulamentul.
Treci la locul tău de școlari tămpiței.
Nu mai ai nicio jenă de te întinzi aici cu întrebări de analfabet funcțional?
Euforia aia nu e pentru putere, este altceva, este euforia acelei persoane, ca trecut pe linga cineva puternic.Asa cum unia se inghesuie sa dea mina cu mai stiu eu ce celebritate,aia nu-i car avea ea ginduri sau idei sa ajunga celebra,este euforia,sa nu-i zic prostia aia ca vai,am dat mina cu X sau mia vorbit Y
Puterea da este ca un drog, dar asta pentru unele persoane, nu pentru toti oamenii.
Dar este drog pentru cei care au putere si o folosesc in scopuri nu prea bune, atunci se spune ca e ca un drog, cand respectivul deja o da in alte povesti, puterea il face so ia pe aratura.
În cazul asta exista posibilitatea sa fie exact ca atunci când admiri sau ești fanul unei vedete, star rock etc. Nu inseamna neapărat ca vei ajunge artist sau ca vrei asta, sau ca este un drog dar asa te manifești ca fan al acelei persoane.
Când ajung în vârfse consideră stapani pe "moșioara" aceia. Și îi auzi zicând: în scoala mea, în primăria mea, în ministerul meu, în guvernul meu, în tara mea etc.