Am citit "Noul mister al Vaticanului", de Francois Brune, pe tema asta... si mai are cateva carti pe aceeasi tematica, dar nu m-a prins subiectul atat de tare incat sa le caut oricum, e o lectura interesanta.
Mor de curiozitate ce secrete se pot ascunde acolo.Acele secrete odata aflate pot tulbura linistea mondiala. Daca Papa mi-ar incredinta toate secretele sale nu le-as spune la nimeni.Nici pentru bani, curve, masini de lux, vile, console s.a.
Presupunem da? Tu daca te-ai duce pe alta planeta si ai da peste o civilizatie (nu conteaza cat de evoluata este ea), pentru a arata ca vii cu ganduri bune si nu cu intentia de a invada, la cine ai merge? Eu una as merge la liderii pe care ii au ei.
Acum intre noi fie vorba, civilizatiile alea trecute pe care le-am avut noi, numai primitivi n-au fost. Ori au fost ei mult mai evoluati decat noi de fapt, ori au fost ajutati. Oare care din astea doua sa fie, ca mie acum imi par amandoua valabile? Ce s-a pierdut pe drum oare? Mare pacat oricum...
Ti-a venit ideea sa pui aceasta intrebare in urma unui raspuns de al meu nu ? Si nu mai pune in discutie extraterestrii ca exista oameni extrem de destepti(genii) care pot manipula intreaga populatie extrem de usor.
Mi-ai dat de gandit cu biblioteca aia
Teoretic, nu cred in existenta extraterestrilor. Mi se pare a fi produsul imaginatiei (mult prea) bogate a oamenilor.
Apropo, in legatura cu ''renumita Biblioteca a Vaticanului'', mi-ai trezit sentimentul acela de ''foame pentru cunoastere''. Oricum, deja am citit prea multe carti ( aproximativ biblioteci intregi si nu glumesc), si totusi sunt curios ce ''opere as putea gasi acolo
Ahh, imi cer scuze daca m-am laudat (prea tare), dar nu mai rezistam si da mi-a placut ce-i drept. Iti doresc o seara cat mai frumoasa.
Si nu te-ai plictisit citind atata? )
Cu presupunere ca Tot ceea ce ar fi scris in acele carti ar fi Real (putin probabil totusi), te-ai gandit poate ca acele carti/informatii pot avea, multe dintre acestea, mii si mii de ani vechime? transcrise din nou si din nou pentru a nu se pierde nici-o informatie importanta? Ca pana la urma noi vorbim aici de carti adunate de prin toata lumea ori pur si simplu, altele, pastrate foarte bine si-n secret caci ma gandesc ca n-ar fi fost/este imposibil un eventual `rozboi` sangeros pentru insusirea unor documente vechi mai importante, se pare, decat viata a milioane de oameni.Asta asa, pe scurt.
-Numai bine.