| wtxwhdxifdjebdd a întrebat:

Se spun foarte multe despre renumita "Biblioteca a Vaticanului".Si ca sunt informatii mai detaliate decat am crede despre orice subiect la care nu am gasit un raspuns clar.Cu presupunerea ca este adevarat(ar trebui totusi sa fie 230 km...de rafturi pline cu carti...ce dreaku)cum credeti ca au aflat toate astea? Asta-i parerea mea: laughing)
Extreterestri chiar ne-au vizitat si i-au spus Papei sau oamenilor sai "secretele universale" iar astia au scris pe la spatele extraterestrilor totullaughing).

9 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Am citit "Noul mister al Vaticanului", de Francois Brune, pe tema asta... si mai are cateva carti pe aceeasi tematica, dar nu m-a prins subiectul atat de tare incat sa le caut happy oricum, e o lectura interesanta.

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru Kaℓi):

Mor de curiozitate ce secrete se pot ascunde acolo.Acele secrete odata aflate pot tulbura linistea mondiala. Daca Papa mi-ar incredinta toate secretele sale nu le-as spune la nimeni.Nici pentru bani, curve, masini de lux, vile, console s.a.

| Kaℓi a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupunem da? Tu daca te-ai duce pe alta planeta si ai da peste o civilizatie (nu conteaza cat de evoluata este ea), pentru a arata ca vii cu ganduri bune si nu cu intentia de a invada, la cine ai merge? Eu una as merge la liderii pe care ii au ei.
Acum intre noi fie vorba, civilizatiile alea trecute pe care le-am avut noi, numai primitivi n-au fost. Ori au fost ei mult mai evoluati decat noi de fapt, ori au fost ajutati. Oare care din astea doua sa fie, ca mie acum imi par amandoua valabile? Ce s-a pierdut pe drum oare? Mare pacat oricum...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a venit ideea sa pui aceasta intrebare in urma unui raspuns de al meu nu laughing? Si nu mai pune in discutie extraterestrii ca exista oameni extrem de destepti(genii) care pot manipula intreaga populatie extrem de usor.

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru anonim_4396):

laughing Mi-ai dat de gandit cu biblioteca aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teoretic, nu cred in existenta extraterestrilor. Mi se pare a fi produsul imaginatiei (mult prea) bogate a oamenilor.
Apropo, in legatura cu ''renumita Biblioteca a Vaticanului'', mi-ai trezit sentimentul acela de ''foame pentru cunoastere''. Oricum, deja am citit prea multe carti ( aproximativ biblioteci intregi si nu glumesc), si totusi sunt curios ce ''opere as putea gasi acolo thinking
Ahh, imi cer scuze daca m-am laudat (prea tare), dar nu mai rezistam si da mi-a placut ce-i drept. Iti doresc o seara cat mai frumoasa.

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru anonim_4396):

Si nu te-ai plictisit citind atata? laughing)

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Cu presupunere ca Tot ceea ce ar fi scris in acele carti ar fi Real (putin probabil totusi), te-ai gandit poate ca acele carti/informatii pot avea, multe dintre acestea, mii si mii de ani vechime? transcrise din nou si din nou pentru a nu se pierde nici-o informatie importanta? Ca pana la urma noi vorbim aici de carti adunate de prin toata lumea ori pur si simplu, altele, pastrate foarte bine si-n secret caci ma gandesc ca n-ar fi fost/este imposibil un eventual `rozboi` sangeros pentru insusirea unor documente vechi mai importante, se pare, decat viata a milioane de oameni.Asta asa, pe scurt.

-Numai bine.