| Correct a întrebat:

Se spune ca tot ce intra in Triunghiul Bermudelor nu mai iese, exista informatii care afirma disparitia unor nave,avioane,etc...
S-au mai facut cumva niste cercetari,s-au trimis cumva un numar mare de nave sau mai stiu eu ce pentru a se face niste studii, sincer eu nu am vazut materiale de genul de mult timp.
Deci poate sa-mi dea si mie cineva un material video, poze sau macar informatii facute in urma unor cercetari amanuntite despre acest subiect, desigur daca au fost facute?
Tot ceea ce stiu despre acel loc este ca acolo au avut loc disparitii(am citit multe chestii in legatura cu aceste disparitii) si alte chestii referitoare la lumi pararele (nu spun ca le-as crede), etc.
Deci daca se poate :niste materiale sau macar niste pareri.

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Nu am materiale, dar pot sa-ti spun ca e aproape sigur ca in Triunghiul Bermudelor, singurul lucru "ciudat" e vremea rea, si poate niste mici anomalii magnetice. Cat despre lumi paralele si mituri din astea, ele sunt doar teorii ale conspiratiei. Omului tot timpul ii place sa creada in senzational, in loc sa creada in explicatia logica plictisitoare. Se circula zilnic prin Triunghi, atat prin aer cat si pe apa, si nu s-a mai intamplat absolut nimic ciudat de foarte multa vreme. Mai mult, am vazut la tv ca s-a descoperit epava unei nave, sau un avion scufundat, nu mai retin exact. Dar era un obiect "disparut" acolo cu zeci de ani in urma, care de fapt doar s-a scufundat. Aproape sigur acelasi lucru s-a intamplat si cu toate celelalte avioane si vapoare disparute acolo. Vezi ce greu se descurca oamenii sa gaseasca ceva pe ocean. Avem si exemplul avionului care a disparut in martie deasupra Oceanului Indian. Nici pana acum nu l-au gasit, pentru ca s-a scufundat. De ce deasupra uscatului avioanele nu dispar niciodata? Pentru ca sunt mult mai usor de gasit pe uscat. De aceea persista misterul Triunghiului, pentru ca toate acele obiecte sunt pe fundul oceanului pe undeva, iar oamenii s-au dovedit incapabili sa le afle.

| Correct explică (pentru sublime89):

Aaa, deci se circula pe acolo, daca nu este o zona evitata sau mai stiu eu ce, inseamna ca a fost doar o strategie de a face oamenii curiosi si de a creste audienta la TV.
Mersi pentru raspuns subline.

| sublime89 a răspuns (pentru Correct):

Sigur ca se circula. In ziua de azi, practic peste tot se circula. Chiar si peste poli zboara avioanele, deci iti dai seama.
N-ai pentru ce happy

| sabin89 a răspuns (pentru sublime89):

"In ziua de azi, practic peste tot se circula." - Chiar si pe deasupra Ukrainei raised eyebrows

| sublime89 a răspuns (pentru sabin89):

Ucrainei*hee hee

8 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Zilnic trec prin zona, o traverseaza mii de avioane si ambarcatiuni maritime, iar in ultimii ani, sa zicem zeci de ani nu a mai disparut nici o nava de nici un fel.

| Psihedelic777 a răspuns:

Pai...a fost si o sa mai fie pe Discovery sau National Geographic un documentar despre treaba asta.Au cercetat mai multe variante si chiar afu facut un studiu forte amanuntit.au luat in calcul, fulgere, valuri mari, tornade si multe altele, chiar si un fel de monstrilaughing (vorbesc serios).Ma rog...si pana la urma tot nu au ajuns la nici o concluzie.laughing

| Correct explică (pentru Psihedelic777):

Stiu si eu acele documentare de pe Discovery si National Geographic, dar vreau ceva concret, cel mai bine ar fi sa fie trimise un numar mai mare de nave (daca dispar 2 macar sa ramana una sau ceva in genul), de ce nu realizeaza un film, de ce nu se da un raspuns clar?
De fapt parca spuneau ceva de bruiaje...deci realizarea filmului ar iesi din calcul...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Correct):

Cineva din familie ((numai tin exact minte cine unchiul sau tata), ca acolo in triunghi ar fi paradisul pierdut (Edenul) laughing rolling on the floor