| wtxwhdxifdjebdd a întrebat:

Se spune ca totul are un pret.Dar nu si fericirea.Poate fi adevarat?
Parerea mea e ca absolut totul are un pret, mai mare sau mai mic.
Dar nu neaparat pret in bani. Exista si alte preturi.Cum ar fi:Tu imi faci tema la matematica,iar eu desenul; Te combin cu aia daca ma inveti sa joc fotbal la fel de bine ca tine.s.a.m.d.
Dupa parerea mea se poate spune ca totul, absolut orice lucru are pretul sau.Dar nu neaparat in bani.
Astept opinii.

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Fericirea e în noi, în percepţia noastră.

Poţi fi fericit că dormi sub cerul liber, că priveşti răsăritul soarelui, că ai un fruct, o pădure şi un râu, gata să-ţi satisfacă nevoile...şi poţi să te simţi mizerabil în palate poleite cu aur, cu mese îmbelşugate, răsfăţuri scumpe şi milioane de omuleţi care depind de tine şi te venerează.

| Dreamer a răspuns:

Fericirea cu siguranta are pret...da-mi un Pagani F Roadster, un cont in banca si o casuta in Dubai sa vezi ce fericit o sa fiu.
Iubirea mai bine zis nu are pret, nu poate fi cumparata.

| suffarstar a răspuns:

Bataia e moca.Si fericirea e moca, dar trebuie sa stii cum sa o procuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regret ca te dezamagesc, dar iti impartasesc opinia. totul are un pret-mai mare sau mai mic. seara buna.

| Xenya a răspuns:

Totul,absolut totul in viata se plateste mai devreme sau mai tarziu, in bani sau in alte lucruri. tongue

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Totul are un pret? Esti sigur?
Aolo! Si eu care credeam ca suferinta, prostia si aerul sunt gratis...hmm.

| Earthroot a răspuns:

Normal ca totul are un pret.Chestia ca fericirea nu ar avea, asta-i vrajeala clasica.

| meli120 a răspuns:

Fericirea trebuie sa o vezi si in lucruri marunte, nu numai in lucruri mari de care nu o sa te bucuri foarte mult timp.Nu renunta niciodata la bucurile mici pentru a le indeplini pe cele mari. Fericirea nu o dobandesti bazandute pe altii, este legata de perceptia noastra.Aceasta fericire este o insiruie de intamplari favorabile s-ar putea spune, nu ti-o produci singur.Crezi ca exista un echivalent? Ce ar da toti oamenii ca sa obtina fericirea? Totul. Fericirea nu se atinge usor (te pot ajuta doar prieteni adevarati, si sigur probabil te intrebi mai exista asa ceva? exista, dar sa stii unde sa cauti si familia). Cred ca orice persoana ar da un echivalent ca sa obtina fericirea, ca in comparatie orice lucru paleste.Pana la urma ce ramane dupa noi? Amintiri placute.Da si cu orice sa plateste, se aplica daca faci lucruri rele(concept legat de religie) cand te inalti la cer si acolo vei plati toate rautatile!

| Anon352 a răspuns:

Sunt de acord cu tine, chiar totul are un pret, nimic in viata nu e pe gratis. si daca ai face o anumita greseala si scapi un timp, tot platesti mai tarziu. absolut totul are un pret