Oamenii se gandesc ca din a 3-a incercare, reusim.
Si de ce sa nu le repete? Nu stii cand ii va reusi si vei ramane cu gura cascata. In viata trebuie sa si gresesti nu numai sa fi perfect, nu poti.
Sau poate ca nu realizeaza lucrul asta, ca sunt "greseli". Continua si continua, in speranta ca visul se va implinii.
Hmm mai trebuie sa le faca de cateva ori ca sa invete...altii se invata saltii nu...depinde de greseala pe care o face.sau poate ca nu-i pasa:p de ce a facut.
Se numeste indiferenta. Chiar daca risca din nou o pedeapsa pe aceeasi problema, nu le pasa...
E simlu cei care invata nu le repeta iar cei care le repeta nu invata.
Sper ca ai inteles...
Eu fac greșeli încontinuu, dar până la urmă tot reușesc s-o scot la capăt...contează mai mult ce ai învățat, nu de câte ori ți-ai repetat greșeala.
Apropos, care ți-a fost sursa de inspirație?;;)
http://www.tpu.ro/......gumentati/
"Definia nebuniei e acea ca omul face aceleasi lucruri dar asteapta rezultate diferite" un taran faimos din SUA, (aka Dr Phil)
Nu are ce sa invete daca nu si-a dat seama ca a gresit. Daca isi da seama ca a gresit, analizeaza greseala si invata ceva. Cred ca mai corect ar fi : Din greseli AR trebui sa invete.
Unii invata mai repede, altii mai greu...sau deloc.
Doar nu putem sa fim toti la fel de talentati, nu?
Nu zice nimeni din cate greseli invata fiecare om, unii invata de la prima, unii fac aceeasi greseala de mai multe ori si invata, iar altii fac aceeasi greseala de nenumarate ori si nu invata nimic toata viata.
NoChanceForUs Funny coincidenta...dar nu m-am inspirat de acolo, sincer nici nu am citit acea intrebare.
Fiecare ghindeste in felu lui, pentru uni, care tind spre in scop si in parcurgerea drumului spre scopul propus... gresesc, ei nu se opresc pin nu si atinge acest scop. In unele momente chiar este bine sa gresesti, cine a spus ca exista un ideal? Sunt uni care percep greseala facut deja dupa ce o repeta de 3 sau mai multe ori. asa e natura umana, o greseala poate fi repetat de 3 ori, nu presupunem maxim 4. insa ea nu poate duce la infinit... '' Se zice ca invatam din greseli'' da, invatam din greseli, da cine a sp ca din prima greseala?
@deejay : Ei, dar pentru ce este categoria asta numită „știință și filozofie"? Asta facem aici, punem întrebări și pe măsură ce aflăm câte ceva mai punem altele.
Unii oameni se cred perfecti si pentru asta repeta greselile altora spunand ca lor o sa le iasa... unele persoane invata altele nu.ce poti sa le faci?
Cel mai bine este sa inveti din greselile altora.Dar, poate ca unora le place sa simta pe propia lor piele consecintele.Eu una daca ma ard cu ciorba, suflu si-n iaurt.
Pai invatam din greseli, dar nu asa cu una-cu doua.Pana nu ne afundam de tot in mocirla, nu ne dam seama ca ne dorim sa fim curati.