Dar de cele mai multe ori oamenii sunt dezinformati: de mass-media, de alti oameni, de carti, etc. Nu sunt ortodoxa insa tind a crede in cele spuse in Biblie si in prezicerile altor persoane ce au mai prezis iar prezicerile lor s-au adeverit. Acum nu stiu ce sa spun. Intr-adevar am fost mereu condusi de catre cineva deoarece ar fi o dezordine imensa in lume fara anumite "capetenii" si fara alte moduri de organizare. Asta e ierarhia, si mi se pare un lucru bun insa vin altii si distrug totul cu invenitii care mai de care mai ciudate. Eu sunt total impotriva acestor lucruri pentru ca mi se pare ca distrug ordinea fireasca a lucrurilor. Cred ca Pamantul va fi distrus de noi, oamenii, nu de catre Dumnezeu deoarece nu ne mai multumim cu ceea ce avem si vrem din ce in ce mai multe lucruri fara a ne gandi ca si resursele naturale sunt totusi, epuizabile. Deci CIP-urile vor contribui si ele intr-o oarecare masura la distrugere.
Ce cip vizezi omule? Circuite integrate? Am deja in pc, in telefon si in televizor...
Depinde si ce face acel cip, daca te fereste de belele si de boli atunci e binevenit in schimb daca te monitorieaza si iti controleaza viata nu mai imi place de el.
Le face pe amindoua, si imca mai mult.Doar nu crezi ca il vor pune cu forta, ne vorface in asa fel incit sa il aceptam. Daca ar incerca sa il puna cu forta ar izbucni incidente si ei nu vor asta.Ei ne manipuleaza usor usor si ne promite k tutu e bine si k sunt superstitii si k ce scie in biblie nu e adevarat tot felul de chestii numa sa ne convinga sa il aceptam.Ideia este sa nu te lasi prostit ca oricum or sa il puna in circulatie cit de cirind asta e clara nu ai ce face e soarta asa e scrisa in crtea vieti.Dar ce e mai cumplit este ca se intimpla totul sub ochi nostri si noi aceptam tot ce se intimpla.Deci in concluzie omul la uitat iarasi pe Dumnezeu. Chiar daca vorbeste despre el, nu stie cine este si cu ce se maninca.
Dumnezeu m-a pus stapan pe viata mea si eu voi ramane stapan. Nu vad CIP-urile cu ochi rai dar nici cu ochi buni. Nu vreau sa "primesc" asa ceva deoarece nu ii vad rostul, serios vorbind. Eu nu as fi de acord sa primesc acest CIP si nu mi-as da acordul nici pentru viitorii mei mostenitori. Tu ce parere ai despre el?
Daca ar fi sa judecam dupa cum spune lumea ca suntem controlati de masoni si toate organizatiile care se trag din acest grup.Io zic k mereu am fost controlati ca a fost masoni k au fost regi faraonii, e clar k am fost controlati.Tocmai de aia am pus intrebarea asta depre CIP, cupa cum scie in cartea sfinta, da asta ar fi semnul k anticristu incepe sa indeplineasca frofetiile de la apocalipasa.Asta nu inseamna k daca ne vor implata cipurile gata se va termina. Lumea va mai continua sa eziste mult timp, pina cand nu va mai fi om sa stie de dumnezeu. Exact cum s-a intamplat cu Arca Lui Noe.Doar ca de data asta va fi gata.Sunt multe de spus cu privire la subiectu asta pot fi scrise pagini intregi.
Dar de cele mai multe ori oamenii sunt dezinformati: de mass-media, de alti oameni, de carti, etc. Nu sunt ortodoxa insa tind a crede in cele spuse in Biblie si in prezicerile altor persoane ce au mai prezis iar prezicerile lor s-au adeverit. Acum nu stiu ce sa spun. Intr-adevar am fost mereu condusi de catre cineva deoarece ar fi o dezordine imensa in lume fara anumite "capetenii" si fara alte moduri de organizare. Asta e ierarhia, si mi se pare un lucru bun insa vin altii si distrug totul cu invenitii care mai de care mai ciudate. Eu sunt total impotriva acestor lucruri pentru ca mi se pare ca distrug ordinea fireasca a lucrurilor. Cred ca Pamantul va fi distrus de noi, oamenii, nu de catre Dumnezeu deoarece nu ne mai multumim cu ceea ce avem si vrem din ce in ce mai multe lucruri fara a ne gandi ca si resursele naturale sunt totusi, epuizabile. Deci CIP-urile vor contribui si ele intr-o oarecare masura la distrugere.
Tu esti mai slab informat decat altii
daca cei ce conduc lumea, recte masonii vor sa ne spele definitiv pe creier nu va fi nevoie de niciun cip.
Deja esti controlat...documenteaza-te despre masonii iluminati si cum controleaza ei lumea prin TV, presa, muzica...
Este vorba despre cip-ul biometric, denumit in Apocalipsa ''semnul fiarei''Ei cred ca e ceva bun dar de fapt in spatele acestor oameni se ascund forte oculte.La baza acestui cip sta in codul de bare numar 666.Nu vad cu ochi buni acest lucru si cu nici un chip nu ar trebui acceptat
Asta stiu si eu.
TU chiar crezi in prostiile alea?
Tot ce stiu eu pina acum ceea ce mi-a ramas stocat in creier se proceseaza de catre intelectu meu, si imi da concluzii, idei si raspunsuri.Eu personal cred in chestiile astea pentru ca se vede cu ochiu liber ce se intimpla in lume.SI nu sunt cine stie ce inteligent am 10 clase amarite de abia le-am terminat si pe alea.Sunt oameni cu ani grei de studiu care cred si ei in povestile aste dar sunt si oameni grei cum ar fi presedinti deputati smdp, care nu cred in treburile astea.Acestia sunt masoni care pun la cale toate cgestiile astea ei urasc pe DUMNEZEU, si intuneca mintile oamenilor, cu ajutorul celui rau, cu tot felul de cacaturi, televizor, magie.Tot ce se intimpa nu depinde de un on depinde de cel rau el face sa se intimple toate rautatile
de pe pamint.Si daca te uiti pe internet ai sa gasesti dovezi ca exista diavol si exista DUMNEZEU. Dar asta tot nu o sa te faca sa te razgindesti si tot ca tine o sa gindesti pentru ca ai minte intunecata si nu numai tu si eu si cei care stau pe internet non stop in fata televizorului si stiu eu ce mai fac, numa sa se sti na acupati cu altceva dect cu ce ar trebiu.
Eu n-am zis ca nu cred in Dumnezeu, eu ziceam ca mi se pare o prostie superstiile cu numere si altele. E posibil ca cineva sa ne conduca din umbra.
Bine Faci! Dumnezeu sa te ajute!
Dumnezeu sa fie cu tine. Amin (a)Daca crezi in tampeniile astea
Tampenii? Nu inteleg, fiecare cuvant din Apocalipsa se va implinii, vai fi vai si amar daca vei apuca vremurile alea care nu sunt departe! inca incerc sa descifrez chestia cu Amin(a). Amin inseamna ''Asa sa fie''
Pai sa fie Dumnezeu omule, doamne greu de cap mai sunt oamenii in ziua de astazi .
Scuze,mi se parea ca esti sarcastic
De cand nu am mai auzit de cuvantul ''sarcastc''
Hei,am scris corect, tu nu ai scris corect, afi sarcastic inseamna a-ti bate joc de cineva, cum spunem noi''a face misto''
Acum am observat ca nu am scris corect, dar am zis ca nu am auzit mult de cuvintul acesta asa ca.
Nu'i nimic eu am citit mai mult asa ca scuze limbaju'.Nu'i nimic rusinos in a nu stii, omul cat traieste invata! O seara placuta!
Dimineata
Da asa-i nici nu am observat cum a trecut timpul
Lasa-ti ''APOCALIPSA'' ca am trecut prin vreo 6-7 apocalipse pana acum asa ca bucurati-va de viata fratilor
Da asa e Apocalispele prezise de oameni nu se vor adeveri niciodata, omula ar tebui sa se bucure de viata, dar totusi sa nu uitam ca sfarsitul va veni, asta e cert, dar nu stim cand si este mai bine sa nu stim
Nici fiul nu va stii ci Dumnezeu Tatal.
Ai dreptate inca o data.
Da dar stii de ce? Pentru ca daca Isus ar stii aceste lucruri el, din dragoste pentru oameni ar putea sa ne spuna cand va fi iar noi sa fim pregatiti.Su cel putin asa am auzit.
Mersi ca ma aprobi
Buna.
Deja esti controlat...documenteaza-te despre masonii iluminati si cum controleaza ei lumea prin TV, presa, muzica...