| LucYusAnOnYmuos a întrebat:

Se zice de ceva timp ca cei din America vor scote prin 2016-2020 asa zisul CIP. Cred ca majoritatea dintre voi stiu despre ce e vorba, daca nu va sfatuesc sa va documentati in amanunt Intrebarea care ma framinta pe mine e citi dintre voi ati fi de acord sa primiti acest cip pentru voi si eventul pentru copii vostri?

Răspuns Câştigător
| TheCritic a răspuns:

Dar de cele mai multe ori oamenii sunt dezinformati: de mass-media, de alti oameni, de carti, etc. Nu sunt ortodoxa insa tind a crede in cele spuse in Biblie si in prezicerile altor persoane ce au mai prezis iar prezicerile lor s-au adeverit. Acum nu stiu ce sa spun. Intr-adevar am fost mereu condusi de catre cineva deoarece ar fi o dezordine imensa in lume fara anumite "capetenii" si fara alte moduri de organizare. Asta e ierarhia, si mi se pare un lucru bun insa vin altii si distrug totul cu invenitii care mai de care mai ciudate. Eu sunt total impotriva acestor lucruri pentru ca mi se pare ca distrug ordinea fireasca a lucrurilor. Cred ca Pamantul va fi distrus de noi, oamenii, nu de catre Dumnezeu deoarece nu ne mai multumim cu ceea ce avem si vrem din ce in ce mai multe lucruri fara a ne gandi ca si resursele naturale sunt totusi, epuizabile. Deci CIP-urile vor contribui si ele intr-o oarecare masura la distrugere.

32 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns (pentru AndroidScanner):

Da dar stii de ce? Pentru ca daca Isus ar stii aceste lucruri el, din dragoste pentru oameni ar putea sa ne spuna cand va fi iar noi sa fim pregatiti.Su cel putin asa am auzit.

| suffarstar a răspuns (pentru GăbițuGabriel):

Mersi ca ma aprobiwinking