Aşa e, m-ai dus cu gândul la povestea cu jumătatea plină a paharului. Sunt atât de multe lucruri frumoase în viaţă Apropo de pisicuţe, să te uiţi într-o zi de vară la două pisicuţe care se joacă în iarbă; uiţi de toate necazurile pământului. Să ne umplem sufletul cu trandafiri, nu cu mărăcini, chiar dacă ei vieţuiesc împreună pe acelaşi petec de pământ. Sau, de ce nu, te poţi concentra asupra artei, sub oricare din formele ei posibile. Vezi, de asemenea, şi efectul pe care îl poate avea ascultarea unor melodii de calitate asupra spiritului (spuneam eu ceva despre catharsis într-o postare anterioară)
Sunt mii de motive sa-ti traiesti viata si sa ti-o faci frumoasa, trebuind doar sa alegi a fii un om bun si pozitiv si totul in jurul tau se poate schimba in bine.
Micile reverii din viata de zi cu zi, se aduna si iti dau un sentiment de bucurie si liniste sufleteasca, daca alegi sa le vezi, bucurandu-te de ele.
Acestea sunt trairi ale unui om echilibrat sufleteste si trupeste.
Fair enough
Mă bucur că ești deschis opiniilor contrare modului tău de a te manifesta. Ai o bulină albă.
Sigur, prost sunt, dar nu sunt incapatanat.
I'm not crying, you're crying!
Sau pacea dinaintea furtunii.
Eu n-aș avea încredere așa mare în mațe.Sunt șirete.
Bine zis. Mai era si neagra pisica!
Și irezistibile
Trimite-mi mie, te rog imi plac fotografiile
Ce trista e viata de pisica noaptea pe străzi pustii. Totusi eu as fi vrut sa fiu odrasla pisicii. As fi privit viata cu alți ochi.