| Oanny a întrebat:

Seara asta eu si cu 2 fete am povestit intamplati paranormale ce ni s-a intamplat noua voi ati avut astfel de intamplari? va rog povestitilaughingmie eja mi-e frica sa merg pana la baielaughing)

7 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu-mi facusem tema si ca sa scap de nota am chiulit de la ora cu dirigu'. Cum hoinaream eu in prima din cele doua ore pe langa liceu imi trece o pisica neagra prin fata. Mai stau ce mai stau, ma plictisesc, si ma intorc prin liceu. Cu cine crezi ca ma intalnesc in pauza dintre ore, chiar in fata clasei? Cu dirigu, care ma ia la ora sa ma asculte. Si sa nu crezi in paranormal!

Alta data mi s-a facut greata dupa numai 4 beri si doua sticle de vin. Mentionez ca era vineri, 13 straight face

Asta ca sa nu mai zic cate minunatii am vazut in Supernatural, daca ai vazut serialul.

| LawR3n a răspuns:

"Ai ajuns la capătul internetului" (nu sunt eu titular)

| fluturasul a răspuns:

Uita-te la fenomene stranii in fiecare miercuri pe Discovery la ora 22:30. Acolo o sa vezi o graza de reconstituiri dupa povesti paranormale. Daca ai chef de asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ati povestit despre vampiri? si strigoi? si despre morti? uuuuuuhuuuuhuuuuu.la mine in casa sunt 5 care bantuie. dar sunt foarte vii.eu sotia fii si fiica.si nu mi-e frica pan la baie.

| ForeignO a răspuns:

Sau vinerea de la ora 22:00winking

| anca_7959 a răspuns:

Da, mai multe. Unele chiar nu sunt credibile, dar stiu ca in acele nopti nu am dormit deloc laughing. De exemplu, o prietena de-a mea dormea la mine vara trecuta pentru ca mama era plecata din oras, si ne-am gandit noi la 2 noaptea sa mergem afara sa facem poze afara. Am mers in fata blocului si am inceput sa facem. Din departare s-a auzit un sunet ciudat, dar eu am spus ca este de la caini. Am mai facut noi acolo cate ceva, apoi s-a auzit la un copac din apropiere, dar eu tot nu am bagat in seama desi ea era foarte speriata. Am pus aparatul foto pe o masina cu autodeclansatorul, cand s-a auzit ceva exact in spatele nostru. Am luat aparatul si am fugit in bloc [usa blocului meu are un fel de incuietoare, nu interfon, dar face acelasi sunet ca interfonul cand deschizi]. Am urcat la mine la etaj [stau la etajul 4] si am ramas pe scara sa continuam cu pozele, cand se aude usa de la intrare trantita si niste pasi repezi pe scari. Ne-am uitat si am vazut ca nu era nimeni, si luminile erau aprinse, apoi am fugit amandoua in casa si ne-am incuiat in ultima camera. Sincer, a fost groaznic sa traiesti asta, mai ales ca nu mai nimeream cheia sa deschid usa pentru ca tremuram toata.

| tvdfannumberone a răspuns:

Eram la bucatarie (eu stau la casa) si o prietena a decedat recent sad. Si cum ma uit eu pe geam o vad in curte cum se joaca cu catelul meu si imi face cu mana. Apoi cand m-am uitat in alta parte, disparuse.