| AvalohAlyn a întrebat:

Sf.Nectarie.Acest nume este foarte cunoscut in lumea crestinilor.Pentru crestinii de pe site rugati-va la Sf.Ierarh Nectarie, este un mare facator de minuni si vindecator de cancer, nu o spun eu sau 10 oameni, o spun mii, sute de mii de oameni care au fost vindecati si ajutati de acest Sfant, cautati pe internet mai multe detalii despre acest Sfant, exista multe marturii impresionante, lucruri intamplate care nici medicii nu isi explica cum se putea intampla si spun ca a fost o minune.Am citit foarte mult despre acest Sfant, va este de mare ajutor in toate.Rugati-va si la el si Sarbatori fericite tuturor.
Rog pe cei ce nu cred in Dumnezeu sa nu atace credinta sau sa creeze conflicte, pentru bunastarea site-ului.Doamne ajuta!

Răspuns Câştigător
| laura64 a răspuns:

Multumim pentru sfat. Sarbatori Fericite si tie impreuna cu cei dragi!

4 răspunsuri:
| Shery a răspuns:

Si ce sa fac atunci cand cred in Dumnezeu, dar nu in Sf. Nectarie?!hee hee

| BRG a răspuns:

Nu cred că acest Sfînt Nectarie este mai mare decît Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este în măsură să vindece toată omenirea, și o va face cît de curînd, iar acești; sfinți cum îi numiți dvs care fac vindecări miraculoase, nu le fac cu puterea lui Dumnezeu, iar Biblia interzice cu desăvîrșire să ne face-m idoli, unica persoană la care trebuie să ne rugăm este Dumnezeu prin intermediul lui Isus Cristos, nu la sfîntul nectarie de care nu a auzit nimeni,.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@weirdo@ daca crezi in dumnezeu estebn dar gandeste-te asa. ca dumnesue cred in sf nectarie si daca u crezi in el inseamnaca crezi si in sfant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@weirdo +1 din partea mea.
parca, in crestinism e vorba sa venerezi, si sa te rogi la, dumnezeu, nu l-a sfinti.