| ReDMaN12 a întrebat:

SF sunt reale? Credeti ca regizorii marilor filme SF sau inspirat din lucruri care exista in realitate....eu nu cred ca imaginatia unor regizori poate reflecta pas cu pas tot ce se petrece intr-un film.Viitorul din SF-urile alea sunt adevarate?

8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Primul izvor al artei este realitatea.Filmele,de obicei sunt gandite de scenaristi, care scriu un text in care realitatea se impleteste cu imaginatia.Regizorii se ocupa de realizarea filmelor pe baza scenariului oferit.La randul lor si ei imbogatesc filmul cu propriile idei.Viitorul din SF se confirma partial.

| ErrorFound a răspuns:

Cat de cat...
Vreau sa spun ca savantii se gandesc sa se inspire din filme SF pentru a inventa. big grin

Ba da...imaginatia nu are limite!
Sa nu crezi ca regizorii sunt niste vagabonzi inculti, ca sa fi un regizor faimos trebuie sa ai imaginatie, acest lucru il capeti citind, iar multi regizori citesc o gramada la viata lor.
Ideile pot veni si de la altii, povestea nu este neaparat a regizorilor.

Nu este "adevarat" tot ce vezi in filme. Mai ales miscarile si actiunile. Probabil peisajele vor fi reale candva, dar nu multi regizori stiu fizica, deci unele "miscari" sunt ireale si ilogice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| Trynda a răspuns:

SF=Science FICTION

STIINTA FICTIVA. Doar imaginatie, man. Pot fi reale dar inca nu sunt.

| BigG a răspuns:

Niciodata sa nu spui niciodata. Orice e posibil

| AlinNxD a răspuns:

Totul este fictiune, nu-i nimic adevarat

| FuNNNkY a răspuns:

Din termenul "SF" nu ai inteles nimic? Science Fiction, adica, fictiune (fantezie sau cum vrei sa ii spui tu...happy )

| andreyb22 a răspuns:

Salut. Nu au cum sa se inspire din realitate deoarece totul pleaca din imaginatie si creativitate. Viitorul din SF-uri poate sa se realizeze deoarece tehnologia avanseaza foarte rapid.