Video asta este ca cel cu ciinele caruia o masina i-a spulberat prietena si nu voia sa plece de linga cadavrul ei. Exemple de animale care dau dovada de "umanitarism", de compasiune si devotament sint multe. Am spus deseori ca numind oamenii jivine, jignim animalele. Sa-l faci pe unu' pork, jignesti porcii. Sa-i spui cuiva ca e magar, jignesti magarii. Sa-l numesti pe unul ciine, umilesti efectiv ciinii
Frumos si impresionant acest clip.Cine spune ca animalele n-au sentimente? Unii care nu au nici ei sentimente.Intotdeauna am considerat ca un animal egal un suflet, o viata, un sentiment, o traire si nu trebuie luata mai prejos decat un om.
@Dragalashul,
pai asta spuneam si eu ca uneori animalele sunt mai oameni decat noi
Ai reusit sa ma impresionezi si sa imi dea lacrimile:(.
uite inca un video frumos, sper sa-ti placa:*.
http://www.youtube.com/watch?v=bj1GPqTC0d8
E foarte emotionant, nu pot sa ma uit, si orice animal are sentimete doar ca unele nu si le arata atat de mult
Intocmai; cateodata animalele au mai multe sentimente decat noi, oamenii. Dupa cum am mai spus si in cadrul altei intrebari referitoare tot la acelasi subiect, acest filmulet e impresionant(nu cred ca ar putea lasa pe cineva indiferent), iar daca ar si si toti oamenii asa, cu siguranta lumea ar fi un loc mai bun.
Teddy, prin anii 82-83, am vazut o pisica mai mare facand la fel unei pisici mai mici.cand am vazut ca iese ceva din ea, am crezut ca e motan si a zdrobit-o de tot.de fapt o ajuta sa fete.era tot o pisica si o calca pe abdomen. a fatat 3 puisori pe care i-am crescut fiindca stateam cu gazda atunci, la curte. dar imi venea greu sa cred asa ceva atunci aveam 18 ani.am ramas foarte impresionat, ca si acum dealtfel.
Este ingrozitor ca peste o mie de useri youtube au dat click pe butonul "Dislike". Ingrozitor si... heartless.
Rizer întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: