Dumnezeu nu ajuta pe nimeni, nici pe credinciosi nici pe cei rai, asta pentru ca nu exista.
Eu cand vad oameni care maltrateaza asa animalele imi vine sa ii leg in lanturi sa arunc acid si lava pe ei, sa ii transez, sa ii arunc la rechini si resturile sa le ard in flacarile vesnice ale iadului (daca exista) sunt mai destepte animalele alea decat ei. Oricum petitia nu va face mare lucru, dar avem noroc ca sunt niste asociatii care protejeaza animale, le tin in adaposturi si le dau spre adoptie.
Nu cainii sunt caini, ci unii oameni sunt caini.Cata cruzime mai poate exista. Oameni fara Dumnezeu.
God=Dumnezeu.Of,si tu chiar crezi ca sunt oamenii buni? Uita-te doar cum moare animalul ala jupuit si apoi inmulteste cu cateva milioane.Lunar.Si se intreaba lumea de ce as dormi si in pat cu cainele meu. Iubesc in anumite cazuri mai mult animalele decat oamenii.
Crezi ca cineva va dona...ei bine nu e fiecare pentru el nu toti pentru unu.Totusi tu ai implicat si zeii...de ce i-ar interesa de caine?/
P.S:Ce dracu faceau aia cu pielea cainilor
Vad ca esti aiurita rau de tot cand vine vorba de religie, dar o sa ma refer doar la acel video. As fi vrut sa iti arat oameni omorati de caini, poate asa s-ar crea o balanta in capul tau. Si e clar ca nici oamenii aia nu au murit pe loc, s-au chinuit si ei putin asa in timp ce cainii mancau din ei. Dar de, tu fiind probabil o fata sensibila si credula lipsita de puterea de a privii din mai multe puncte de verdere, esti foarte usor de induiosat si probabili induiosezi si pe altii ca @bean. Ma intreb ce o fi zis un copil, a carui mama a fost sfartecata de caini, la vizionarea acestor imagini tulburatoare. Oare ce o fi zis o mama la vizionarea acelorasi imagini, amintindu-si momenul tragic cand nu putea sa isi traga prorpiul copil din ghearele cainilor? Daca tragea pielea de pe un sobolan viu nu cred ca mai aveai aceeasi reactie lacriomogena. Asa ca petitia aia ar trebui semnata doar pentru animalele dragute, nu pentru orice animal.
In primul rand uita-te in oglinda, apoi uita-te pe geam foarte atent si o sa vezi cel putin 10 lucruri perfecte care pur si simplu nu pot fi intamplatoare.
Da, cu siguranta exista Dumnezeu! Iar daca raiul exista, atunci deja traiesti in el doar ca tu nu vezi asta!
Existenta lui Dumnezeu presupune si liberul arbitru de care oamenii se folosesc.Si omul este creator la randul sau.Depinde de el ce creeaza.
Si crezi ca semnarea unei petitii o sa schimbe ceva ?
Asta-i realitatea omul e o fiinta cruda, imi pare rau pentru tine ca ai aflat tocmai acum.
Aia nu sunt copiatorii liderilor religiosi carpediem.si aparatorii legilor morale ale acestora.ei sunt slujitorii lui satan si ai banului.slujitorii mortii.nu ai vietii si mai ales ai vietii vesnice.ei nu sunt fii ai luminii, ci ai intunerecului de nepatruns.sant cei fara frica de ceva sfant, care ne va intreba despre faptele acestea.sant cei care neaga si spun ca sunt povesti.ce -ai postat tu e adevarat? sau e doar o stire? pentru mine eu nu cred ca exista asa ceva. e o minciuna trucata.vezi carpediem ce usor e sa zapacesti lumea cu vorbe ca sa poti sa-ti faci de cap cum vrei? da, omul a fost facut dupa chipul si asemanarea sa.pacatul l-a schimonosit pe om aducandui moartea,rautatea,iresponsabilitatea, si scimonosirea chipului lui Dumnezeu in om dupa chipul patimilor ce le are fiecare. datoria omului este sa implineasca in propria fiinta, chipul si caracteristicile creatorului.sa le implineasca in propria fiinta carpediem nu sa le imputineze mintinduse pe sine si cand i se face frica sai minta si pe ceilalti ca sa se mai incurajeze si el. oare dracii pe ceia lume or fi facand asa? povesti, povesti, da ...de groaza.asa caaaaa, fistecare cu povestile lui carpediem.si cu lacrimile lui.si crocodilul plange cand isi mananca prada.dar de pofta.
Carpediem, tind sa cred ca tot ceea ce-ai numit tu acolo nu tine decat de ''denumirea'' Fortei Supreme (ce exista intr-adevar = pe care o numim Dumnezeu! - altii Budha, etc etc., si nu ''completati, semnand vreo petitie'' ceva...), care nu e altceva si ea, decat facuta/inventata de catre om sau oricare religie/popor, in parte.
Si, da, exista - dupa cum spuneam - aceasta ''forta''! Dar tu nu ai cum sa intelegi, pentru ca te preocupi de farse legate de semnarea unei amarate de ''petitie''! Interesant ''materialul'' asta!? - sufleteste ioc!
Eh, acum sa plangi intr-adevar, ca ai de ce...
Nu am putut sa ma uit la tot filmul dar acei oameni nu au inima. Chiar daca semnam toti o petitie nu o sa se faca mai nimic.
LisaJulie întreabă: