Nu! Pt ca am patit-o si cu lucrurile scumpe sa se deterioreze dupa prima folosire.
Buna nu intodeauna lucrurire scumpe sunt mai bune sar totusi alea tin mai mult.
In unele cazuri poate fi adevarat, adica daca iti iei ceva de la magazine de 15lei sigur o sa se strice inainte decat daca ti-ai fi luat dintr-un magazin cu preturi mai ridicate dar cu haine de calitate (aici vorbesc de haine, dar poate fi asa si cu alt tip de produse)
dar pe de alta parte, pot fi si produse la preturi foarte ridicate dar cu calitatea mai scazuta decat unele la un pret mai mic. Acum depinde de la ce fel de magazin cumperi acest produs (in functie de calitatea produselor distribuite de acesta )
Desigur,spre exemplu iti cumperi un kg de mere ieftine, cu vor parea ele la gust sau cum vor arata ele?, dar daca iti cumperi unul scump pot fi si mai gustoase, mai frumoase...
Funda?
Nu chiar. De multe ori o mare parte din preţ îl reprezinta renumele firmei, nu calitatea. Deci poţi cumpăra kicth-uri la preţuri super umflate (cum se întâmplă şi în cazul hainelor "de firmă").
Dacă vând o făcătură de telefon, îl vând cu 1500RON, e mai scump decât originalul, deci e bun?
Nu neapărat ce e mai scump este şi de calitate!
Produsul poate fi mai sucmp pentru că:
-la producerea lui au fost necesare materiale mai sucmpe
-preţul include şi transportul
-produsul este una de serie limitată ş.a.m.d.
Dar asta nu înseamnă că este şi de calitate.
Serios acum uite eu urmeaza sa-mi iau un ipod e scump oare merita banii
anonim_4396 întreabă:
Ucigasuldeprostie întreabă: