anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Simpla curiozitate, nicidecum nu voi muri daca n-o voi afla. De ce toti ateii dau navala la categoria "Stiinte si Filosofie"?!? Voi aveti o problema cu religia dragilor, ci nu cu stiinta, daramite cu filosofia! (Aveti, dar meditati si voi intrebarea) filosofilooor.

61 răspunsuri:
| WhatheWow a răspuns:

Bună dragă, nu te-am mai văzut de mult; ești ok!?

| Disharmony a răspuns:

Iar tu ai o problemă cu logica, fetiţo.

| Analytical a răspuns (pentru Disharmony):

Daaar vaai, serios? Nu mi-am dat seama. Mersi, totusi imi poti raspunde? Sau prea complicat pentru un "filosof" ca tine...

| Analytical a răspuns (pentru WhatheWow):

Foarte, mersi. Tu? Cum mai stai cu presupusul? Daca nu-mi poti raspunde...

| Azµre a răspuns (pentru Analytical):

Ai gura cam mare, atâta tot, de aceea ești atacată de alte persoane. Încearcă să nu te mai enervezi, ignoră anumite postări și o să vezi că e este bine.
Lasă ateii în durerea lor, lasă creștinii la fel în ale lor, și veziți de propria părere.

| WhatheWow a răspuns (pentru Analytical):

Din curtoazie, am simțit nevoia să te salut și să te întreb cum mai ești; mă bucur că ești bine ...sincer! laughing
Dacă nu te grăbești, așteaptă puțin și-ți formulez un răspuns, așa ca pentru " o prietenă ".
Acuşica termin de spălat pe jos cu ceva trolli și mă ocup și de tine...să nu pleci!

| valentingb a răspuns:

E chiar enervant ca sunt mereu atat de suparati, nici nu poti glumi cu ei. Eu cred ca ei stiu mai multe despre religie decat 99% din crestini, carora putin le pasa. happy Ok, daca un prieten de-al meu crede si altul nu, ce-mi pasa mie? Importanta e calitatea de om. laughing (sper sa citesti numai tu astalaughing )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multi atei s-au impacat cu religia.Mai sunt unii care isi gasesc alinare, in a calca in picioare credintele altora.Nu trebuie sa generalizezi cand te referi la atei.Tu probabil ai vreo Alba ca Zapada in cap, iar pititcii mei de pe creier refuza sa intre in aceeasi poveste.Cred ca aceeasi atitudine ar trebui s-o ai si tu!

| Analytical a răspuns:

Te tradeaza fata! Tot ce stiu despre tine este ca nu te-as prefera 3D.
Spre deosebire de tine nu ma joc cu cuvintele, sa nu mori. Oricum, mai schimba-ti mutra aia serioasa, esti prea incordat. (nu ma refer la avatar)

| Analytical a răspuns (pentru valentingb):

RIGHT! "sunt mereu atat de suparati, nici nu poti glumi cu ei"! Stiu atatea pentru ca vor sa-si demonstreze si re ca, ei de fapt sunt buricul pamantului. Pamantul le sta in maini si ei il joaca in picioare. Cand isi vor da seama de greseala facuta va fi prea tarziu. Mult prea.

| Hombre a răspuns:

Pai zici bine ca avem o problema cu religia, tocmai de aceea preferam categoria "stiinta si filozofie" pentru ca, conceptele noastre despre lume si viata are la baza stiinta si filozofia care e tot stiinta. "navala" precum spui, e atunci cand intram la categoria "Religie" in care nu credem si intram la combat. Apropo, tu ce capre pasti, pamantene sau pe cele salvate de Noe?

| Analytical a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce esti si tu unul dintre acei incordati?! Chiar nu le am pasul, viata, importanta, pur si simplu nu vad vreo relevanta sa-i vorbesc de rau. Era de fun si s-au cam adunat "postarile" lor in "creierul meu de Alba-ca-Zapada", vreau si ceva adevarat. Ei nu ma ajuta cu nimic, si nici nu ma intaresc prin ceea ce fac. TPU- ne ajutam reciproc, tot asta se urla pe aici. Pai, unde? La "Drasoste si Sex" sunt doar pustani in calduri, plictisiti de viata. Unde pot oferi ajutor? Nu-mi ramane decat sa incerc prin "umorul" meu sa incerc (cel putin) sa le trag niste palmi sa-si revina. Dar toti o iau in nume de rau. Nimeni nu aude aici de cuvantul mustrare, toti sunt plini de ei. Inteligenti da, dar hai intelepti sa adunam de pe aici. Ei bine, poti? Pai vezi?

| valentingb a răspuns (pentru Analytical):

Asa au nevoie de o viata...laughing

| WhatheWow a răspuns:

Scuze, mai poți aștepta puțin că, știi ...tot cu trolii, dincolo, la Științifico-Fantastic, adică ăia cu prietenii imaginari în cutia craniană; păi de ce să rămână goală, de ce?! încă mă lupt cu ei.
PS. Revin! happy

| Analytical a răspuns (pentru WhatheWow):

O sa incerc sa-mi mentin umorul meu suparator si jignitor! Macar cu asta va pot ajuta. Stiu ca va doare pentru ca a-ti reinventat sufletul. Nu va iert eu, nu va iarta credinta voastra in stiinta. (un nimic mare)

| Mădă0611 a răspuns:

rolling on the floor Cata iubire. Aia de la religie (si spun aia pentru ca sunt doar unii despre care prefer sa imi pastrez parerea, asa cum o s-o pastrez si pe cea despre tine) spun ca la Stiinta si filosofie e locul nostru, tu spui ca la religie, ete ca eu stau unde vrea muschiu' meu, ateismul inseamna libertate, nu limitare, si apoi, daca ai intrebari existentialiste si nu crezi in basme, unde le cauti? Nu cumva in descoperirile oamenilor de stiinta?
Multa stiinta si filosofie ai in creieras happy

| WhatheWow a răspuns (pentru Analytical):

Am revenit, yuhuuuuuuu!? Ups; am uitat s-aduc răspunsul! Scuze! laughing
Revin imediat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Analytical):

Incordati? nu cred ca ne apasa nimic, poate doar lipsa de transparenta a celor care au facut religiile si multe intrebari la care nu gasim, sau poate nu vrem sa acceptam orice raspunsuri.Eu cantaresc de multe ori ambele tabere si observ ca e o lupta futila, care se duce de multe ori prea departe. Ajungi sa uiti pentru ce lupti si sa devi o victima.
Daca vrei sa ajuti, o poti face in multe locuri ca voluntar sau chiar sa donezi unor orfani, nu neaparat avutii materiale, dar macar poti sacrifica o mica parte din timpul tau.
Uita sloganul site-ului cand esti pe aici, din moment ce incep sa atraga bietii useri cu tricouri pentru cateva click-uri in plus, e clar ca scopul site-ului s-a evaporta de mult...si nici nu cred ca a existat!

| Inferno a răspuns:

Intrebarea este irelevanta. Stiinta si filosofia nu au legatura cu convingerile religioasa intr-o asa masura incat sa tragem concluzia stupida ca ar exista legaturi intre cele doua.
Puteti sa intrebi si homosexualii ce cauta ei la stiinta si filosofie sau pe cei care au parul alb, tot atat de irelevanta era.
Voi care aveti parul blond, de ce stati la stiinta si filosofie?
Avea sens daca era asa:
Voi care aveti parul blond de ce stati pe un forum dedicat celor bruneti?
Dar asa...

| Analytical a răspuns:

Mi s-a cam stricat butonul, nu pot concepe idei de la niste persoane mecanizate. Atunci cand voi vedea profunzime in gandirea voastra "turma", atunci nu va voi mai generaliza! Mi-am instiintat si insumat acest drept, stii tu "Drepturile omului", nu si animalelor.

| Inferno a răspuns:

Este grav daca ai asemenea "curiozitati" irelevante.
Eu sunt curios, daca Pamantul este a 3-a planeta de la Soare, de ce ai pus intrebarea asta?
Sau.
Daca vaca rumega iarba de mai multe ori de ce steaua Psitol este cea mai luminoasa stea cunoscuta?
Daca mananc carne de porc, atunci de ce pisica miauna si nu latra?
Poti sa imi raspunzi la intrebarile acestea?

| Inferno a răspuns:

Esti irelevanta. Punct.

| Analytical a răspuns (pentru Azµre):

Stiam ca "am gura mare". Intr-un sens bun? Nici asta nu se pune. Pacat, aveam o parere cat de cat buna fata de convingerile tale. Nu le am necazul eu, Slava Domnului, doar ca sunt prea "destepti" ca sa ajunga intelepti. Atata tot.

| Analytical a răspuns (pentru Inferno):

Slava Domnului ca nu esti in pielea mea, este? laughing)

| Delicacy a răspuns:

Păi cum de ce? Se plictisesc şi ei.

| Azµre a răspuns (pentru Analytical):

E în sensul bun. să nu iei în nume de rău, mie unul îmi plac anumite postări ale tale. Eu îți recomand să te abții când vezi alții de se leagă de tine, atâta tot, nu te coborâ la mintea lor.
Să ai o zi frumoasă încontinuare happy

| Azµre a răspuns:

Nu te mai coborâ la mintea altora, ascultă și tu un sfat!

| Analytical a răspuns (pentru Azµre):

Nu e vorba de a te cobori sau nu aici. Am pus o intrebare care imi jigneste intr-adevar calitatile, dar spre folosul multora. Unii nu pot vedea mai departe de perdea, asta ma deranjeaza. Si recunosc. Nu consider un om inferior mie care sa nu merite "sa ma cobor la mintea lui". S din contra, lupta nu trebuie renuntata pe campul de bataie. Domnule Azµre.

| harciog a răspuns:

Vinde cineva pampersi?

| Hombre a răspuns (pentru Analytical):

Oricat de ţâfnoasă esti, Inferno are dreptate, intrebarea e irelevanta. Dupa luminatia inteligentei tale la ce categorie trebuie sa-si faca cuibul ateii? Si totusi nu mi-ai raspns la intrebare, ce fel de capre pasti, pamantene sau pe cele salvate de Noe? Sau nu pricepi aluzia?