Întrebare recomandată | Shayna a întrebat:

"Simplitatea este cel mai sofisticat lucru." Cum comentaţi voi treaba asta? Pentru voi ce înseamnă a fi simplu? Apreciaţi simplitatea (în modul în care o concepeţi voi)?

Răspuns Câştigător
| lolium a răspuns:

Si la ce foloseste complexitatea asta, daca de cele mai multe ori nu exprima nimic. spre exemplu raspunsul tau.degeaba folosesti termeni elevati daca prin ei nu te apropii de realitate. un om simplu nu poate fi comparat neaparat cu o persoana neinteresanta,care nu are nimic de oferit din punct de vedere al personalitatii, inteligentei, creativitatii. Cand spui simplitate, te poti referii pana si la felul in care o persoana se imbraca, sau reactioneaza. simplitatea nu inseamna medocritate. De multe ori e o calitate

39 răspunsuri:
| Motanime a răspuns:

Este intr-adevar greu sa fii simplu pentru ca in ziua moderna de azi in care tehnologia exceleaza in fiecare zi iar tu sa ramai simplu fara a avea ceva sofisticat mi se pare aproape imposibil! Dar poate exista cineva care se afla in simplitate si traieste mai bine decat o persoana moderna.

| Shayna explică:

Apropo,vreau mai multe păreri! Vă mulţumesc!

| paulapatricia a răspuns:

A fi tu insuti mereu, sa nu incerci sa pari altcineva

| DnZ05 a răspuns:

Depinde de fiecare ce intelege prin simplitate...sunt mai multe tipuri. Oricum, simplitatea de multe ori este mai apreciata si oriunde te-ai duce mai degraba lumea apreciaza ceva simplu decat ceva iesit prea mult din comun. Dupa parerea mea, simplitatea este apreciata de cei mai maturi.Cand esti adolescent vrei sa fii in centrul atentiei si automat faci lucruri iesite din comun.Eu consider ca nu este bine sa fii nici prea simplu, nici prea "sofisticat".