anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Simt răceala universului ce loveşte inima pribeagă, ascunsă dupa perdele ale iubirii. Şi văd cum ciorile zboară în neştire, fără sens, fără oprire. Jale la tot pasul, babele plîng, morţii se ridică din morminte, crucile sunt sfinte, popa urlă posedat, Doamne, toate pentru un păcat? Apa izbucneşte de niciunde, focul aprins îi arde de viii, îi aruncă în pămîntul deschis... Pe veci îi cuprinde pustietatea din rai, mai bine iubeşte, că păcate tot ai.
Nu greşeşti, să iubeşti, să doreşti. Iad e pe pămînt, cînd jale vine după despărtire, raiul te asteaptă cu atîta fericire.
Şi totuşi de ce uităm să iubim? Niciodată nu-i prea tîrziu... Uită, simte şi trăieşte! Iubeşte-ţi aproapele care azi poate moare de foame, iubeşte copii ce se necăjesc cînd se ofileşte o floare, iubeşte un cerşetor că şi tu poti fi ca el, iubeşte fi la fel. Iubeşte frumosul, dar şi urîtul pentru că e al tău. Iubeşte calitatea, dar şi defectul pentru că e parte din tine. Iubiţi azi... iubiţi mîine.

Răspuns Câştigător
| georgiana a răspuns:

Viata este frumoasa si e pacat sa trecem prin ea, fara sa iubim, macar o singura data, cu adevarat...

8 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

N-am nimic impotriva, dar tot n-am inteles intrebarea laughing

| Flav a răspuns:

Sfantul Valentin are mai multe efecte asupra omului decat imi puteam imagina.

| hominid dreak a răspuns:

Ii iubesc pe toti dar nu pot sa-i iau acasa.

| Barbuin a răspuns:

Ei, si tu, acum...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta e manea gen uderground?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Patruns pina in maduva oaselor.Si daca ii iubesc se va termina cu ei?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este un indemn pentru o lume mai buna, fara iubire ramane doar teroare si jale. Lumea e frumoasa si simpla, atunci cand stim sa iubim. Nu ma refer la iubirea dintre barbat si femeie, exista atatea forme ale iubirii. Sa iubesti inseamna sa oferi ajutor, speranta. A iubi inseamna a fi la fel, iar in ziua de azi, oamenii sunt total diferiti.

@tepes -In viata ta, aia scurta, ai scos vreo data ideea principala dintr-un text? Pentru asta trebuie sa gandesti, ai 3 incercari!
@cristacheceliute -E nevoie sa-ti desenez ca sa intelegi? Pentru oamenii cu nevoi speciale, rescriu: Si totusi de ce uitam sa iubim?

| motu a răspuns:

Pfffff, ce urasc chestiile de genul asta!
Timpul pe care l-ai petrecut scriind textul de mai sus, si eu citindu-l putea fi folosit pentru a face chestii mai utile(de exemplu puteam minca pufuleti).