| AvalohAlyn a întrebat:

Sincer,va e frica de moarte? Mai ales ca poate sa vina in orice zi, oricum si in orice fel? De ce oamenii traiesc asa putin? Ce suntem noi in fata mortii? Ce ganduri ai cand te gandesti la moarte?

Răspuns Câştigător
| Dorotheea21 a răspuns:

Moartea este cel mai mare mister al lumii, si ORICUI ii este frica de necunoscut, oricat s-ar da unii de-a rostogolul prin raspunsuri pline de "curaj". laughing Nu consider ca traim putin, poti sa ai o viata plina 20 de ani, sau poti sa traiesti nefacand nimic, 70 de ani, important este ce lasi in urma, experienta pe care o acumulezi si o dai mai departe celor ce raman.

8 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Nu.
Este un fenomen normal, nimic nu durează veșnic(bine, poate doar prostia)
Chiar dacă nu vreau să mor asta tot se va întâmpla.

| AvalohAlyn explică (pentru zurick):

Nu ti-e frica de moarte?

| zurick a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Nu,nu mi-e frică de moarte.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti om. Ti-e frica de moarte prin definitie. Fiindca esti singurul care stie ca moare (sau mai rau - ca persoane dragi mor). Cine spune altceva e prost bâtă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moartea,chiar daca e inevitabila, ramane cel mai pur sentiment.Viata traita cu greu sau prin mijloace grele se defineste prin moarte.Moartea e singurul lucru pe care il avem in comun unii cu ceilalti, pentru care nu ne certam si nu invidiem.Nu trebuie sa ne fie frica, pentru ca ACOLO SUS incepe viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi e mai frica de boala. Nu vreau sa sufar. Sunt ok cu moartea, daca vine pe neasteptate, nu o simt si nu ma apuc sa-i scriu poezii

| TheCuriousMonkey a răspuns:

Nu îmi e frică în general dar probabil dacă aş simţi că e aproape aş fi speriat rău de tot.