Barbatul este oglinda femeii.Intotdeauna o buna gospodina va fi recunoscuta si dupa tinuta impecabila a sotului si bineinteles, a copiilor.
Ar trebui sa se puna in valoare in mod egal dar, din pacate, se intimpla ca unul sa iubeasca iar celalalt nu si, atunci in mod sigur, cel care iubeste mai putin sau deloc nu prea mai este interesat de valoarea persoanei de linga el.
Filmul asta nu era cu neica Richard Gere.Dezastruos filmul,dezastruos si duduia ce purta' curu ala mare si deformat,interpretata de hispanica pestilentiala Lopez. Apropo,tipa interpretata de Lopez era o frustrata cam misandra,replica devenind astfel feminazista,irelevanta deci,cel mult amuzanta.
Daca rama e stramba, se acopera o parte a pozei, ce devine astfel fada si terna. Uite ca n-ai dreptate! Eu mereu am fost impotriva frazelor gen "pune sexul feminin in valoare pe cel masculin, sau invers", fiind adeptul echilibrului.Se completeaza reciproc, o rama poate pune in valoare o poza mediocra, iar o poza de valoare poata da ramei noi perspective.Rolul este absolut 50.00%-50.00%.
Diferentierele ce tin de rolul ce-l are barbatul si femeia intr-o relatie, fie ea amicala, platonica sau serioasa, nu creeaza decat complexe redundante.Ghici,Goya trebuia sa completeze cuvintele sale.Si complexarile nasc monstri.Irationali.Misogini sau misandre.
Se poate, n-as avea de unde sa stiu asta cu siguranta. tu de unde stii? la chestia despre "complexari" intreb.
Nu-i nimic o bat in cuie sa stea dreapta dar ce imi face figurii femeia, of deja imi plang nevasta
Deci, sa inteleg ca femeile solo sunt tablouri fara rame.
Amandoi se completeaza reciproc, deci, amandoi sunt importanti.
Bine, unele tablouri fara rame, parca sunt si mai frumoase
Alea au cuie .
Nu toate, unele sunt pictate cu pasiune. Nu isi schimba rama in fiecare saptamana, alea sunt scumpe, speciale si rare cand te uiti la un astfel de tablou, iti da o stare de bine, parca ai vrea sa te afli in acel tablou.
Femeia si barbatul sunt COMPLEMENTARI! Dauneaza grav acestui pamant traiul lor separat. Cine se aseamana, sa se adune! Amin!
De obicei "RAMA" (barbatul) este suportul fizic al "DESENULUI" (femeia), si de "RAMA" se agata "TABLOUL" (barbat+femeie) in cuiul de pe un perete, iar "DESENUL" (femeia) este suportul vizual si moral al "RAMEI" (barbatului).
"DESENUL" (femeia) poate sa fie extrem de frumos cu, sau fara "RAMA" (barbatul). Dar nu are un cuntur, ceva care sa il protejeze in cazul in care pica pe fata.
"RAMA" (barbatul) fara un "DESEN" (femeia), poate sa fie frumoasa, dar fara un "DESEN" (femeia), este doar o rama fara suflet, ceva gol.
Un "DESEN" (femeia) banal in schimb poate sa iasa in evidenta datorita unei "RAME" (barbatul) frumoase, care contureaza "DESENUL" (femeia).
Dar, si o "RAMA" (barbatul) banala, nefinisata, poate sa strice vizual un "DESEN" (femeia) superb, deoarece se pierde in ansamblu, si isi pierde esenta.
Si daca atat "RAMA" (barbatul), cat si "DESENUL" (femeia) sunt superbe, cu siguranta fac un tot unitar, si ajung in expozitii. Iar daca sunt nereusite ambele, cu siguranta ajung pe un raft, aruncate pe undeva, si acumuleaza praf in timp. Dar culmea, datorita proverbului "de gustibus non est disputandum" in timp pot deveni si ele capodopere.
Intr-o concluzie amuzanta, cele mai importante piese sunt:
1.Peretele pe care este expus "TABLOUL" (F+M).
2.Cuiul care sustine "TABLOUL" (F+M).
In ceea ce priveste un cuplu, cel mai important este intelegerea dintre cei doi, iubirea pe care o impart la fel, linistea si confortul pe care il daruieste unul celuilalt s.a.m.d.
Amandoi au acelasi rol important si ca sa se poate numi o relatie frumoasa, trebuie sa aiba acea "ARMONIE" impreuna.
Sfarsit
Altu' care a pus botu' "(femeia) este suportul vizual si moral al "RAMEI" (barbatului)". Moral zici, bai ce dracu aveti, voi sunteti barbati, pai nu vezi ca va ia in bascalie fraierilor, tu ca barbat pe post de rama, un rahat de scandura, iar femeia partea centrala, artistica, valoroasa care este privita si analizata, adorata etc. Unde dracu ai vazut tu ma la vreo expozitie sau muzeu sa analizeze si sa dea importanta mare ramelor sau in vreo cronica artistica sa vorbeasca criticul de rame?
Presupun, dupa nickname si comentariu ca esti genul de baiat/barbat macho, dur, cel care vrea controlul. Stai linistit, si eu sunt la fel. Dar eu pana la 30 de ani am invatat multe, atat bune si rele despre femei, si nu le consider nici mai presus, nici mai prejos, si nici egale. Toti suntem indivizi cu mentalitati diferite, caractere diferite si per total suntem un amalgam de sexe opuse care avem sau nu puncte comune.
Referitor la remarca ta "Altu` care a pus botu`", aici gresesti. Eu nu pun botu` pentru ca sunt destul de "calit" de viata. Poate ma "fac" ca pun botul (las de la mine), in cazul in care am de castigat ceva pe un anumit plan, si nu vreau sa stric ceva bun datorita EGO-ului meu. Dar asta nu inseamna ca nu am caracter.
Iar partea cu "un... de scandura". Am liceul de arte plastice in sange, si stiu sa privesc frumosul atat in detaliu, cat si per ansamblu.
P.S. Si da, aici se spuneau pareri in legatura cu subiectul dat, si nu sa ne punem sa ne atacam aiurea unul pe altul. Iar daca te-a "iritat" subiectul, trebuia sa il eviti pur si simplu.
Da, e macho. le baga pe toate in jacuzzi
Cred că citatul se referă la faptul că femeia este o ființă frumoasă și delicată, ca un tablou demn a fi expus într-un muzeu. Iar într-un bărbat (de regulă) găsește sprijin și apărare. Desigur, dacă acel bărbat nu e vreo "ramă șubredă și rablagită".
Apropo, Shall We Dance?
http://www.youtube.com/watch?v=bibtqDxXv1o
Ai auzit ce zice gagica in clip ramei ei? "Nu zi nimic si nu gandi"
adevarul e ca daca nu e rama sa te sustina cazi in patru labe de-ti zdrelesti bunatate de genunchi
Așa e, când rama nu e bună, nici dansul (cuplu) nu e bun.
Și tabloul își caută o altă ramă...
Eee, isi cauta. vin la ea ramele pe care le tine de rezerva, adica nu intentionat, prin natura lucrurilor. ce sa faci? poti alunga rama cu parul? tu, o Gioconda? neh, nu se cade.
La mine, singurul lucru ce imi trece prin minte cand ma gandesc la filmul ala e faza cu tramvaiul... Richard scobindu-se in nas si cascand gura pe geam cand trece prin dreptul cladirii in care e scoala de dans, si admirand-o pe latina aia de face figuri prin fereasta.
Si mereu gasesc o similitudine cu reactia mea: de cate ori ma duc sa beau un Mojito la terasa preferata, imi aleg masa ce are o priveliste superba catre cladirea de peste drum, unde este un centru de aerobic. Stau si imi savurez cocktailul, in timp ce vis-a-vis fete mai mult sau mai putin suple incearca sa scape de sunculite transpirand pe benzi de alergare.
Ele habar n-au ca eu casc gura la ele, dar probabil ca spera sa le admire si pe ele cineva, candva. Cum s-ar zice, fiecare tablou isi cauta rama potrivita, asa zicea un critic de arta odata.
Eu nu ma consider dealtminteri!"rama", ci "ochiul privitorului cunoscator", ha, ha.
PS. Un tablou bun n-are nevoie de rama, ci doar de un perete si un cui. Poate doar o poza ar avea...
Mah,deja cuiul e pe post de one night stand...
Ca nu mai perfectioneaza astia androidele mai repede ca-mi si iau una sa nu mai vad sclifosele voastre.
De ce sa nu spunem ca sunt egali?
Nu vei reusi vreodata sa convingi pe toata lumea ca barbatul e mai important ca femeia sau viceversa.
Si desi sunt baiat cred ca fetele / femeile sunt la fel de importante ca baietii/barbatii
Succes
Bai sa nu mai spui niciodata de egalitate, sterge naiba ce-ai scris ca daca citeste prietena/nevasta cum gandesti esti mancat, toata viata v-a sta cocotata pe capul tau. Pai daca natura nu ne-a facut egali cum ii faci tu ma zanaticule? La-sa scris decat ca suntem importanti si mucles.
Pai deh, lumea zice (fetele) ca sunteti importanti si voi nu si nu.da' ce importanti va mai dati cand vreti sa puneti mana pe ea... nimeni nu mai e asa rama teapana ca voi
Singura data cand aveti impresia ca sunte foarte importante este atunci cand vrem sa va cucerim sa ne atingem scopul, va facem zane, destepte, importante bla, bla, bla, suntem perversi ne dam de ceea ce nu suntem, sigur ca mintim de ne sare capacele, dar scopul scuza mijloacele.
Si cand numaram banii pe care-i aduceti in ziua lefii. sau in cazul altora, in tot restul zilelor si-atunci cand ne zboara printre degete de Sfanta zi de Retail Therapy
aaa, sa numai zic de acea data speciala a lunii cand faceti ca titirezu ca iar se ia aia de voi de-a moaca. oh, neimportante mai suntem! ia sa pun un pres la usa si sa-ncui pe dinauntru ca n-am chef sa fiu deranjata. vreau sa ma uit linistita la ''pretty woman"pentru a 70-a mia oara si n-am chef sa-mi schimbe canalul ca m-am saturat de matracuci care-si dau la gioale.
Cred că n-ar trebui să vorbești în numele tuturor bărbaților.
Vorbește doar în numele tău, pentru că mai sunt și bărbați care știu să aprecieze o femeie la adevărata ei valoare, iar tu acum, băgându-i pe toți în aceeași oală, ne strici părerea despre bărbați.
Și după aia tot voi vă ofuscați când unele vă numesc "porci". Vezi?
anonim_4396 întreabă: