Odata ce s-a fisurat rezorvorul masinii, scapi de el si -l inlocuiesti cu altul nou. Dar aici, vorbim despre om. De ele nu putem scapa, sunt mereu acolo, gata de-a ne oferi noi impulsuri si urmari nu tocmai dorite. E normal sa depasim efectul dat de ele, si-n timp, boala, va deveni asimptomatica, dar existenta.
Imi pare rau dar nenea Freud zicea ca trebuiesc acceptate pentru ca ca ele ne conduc comportamentul pe viitor.
Este absolu normal sa le elimini pentru ca sunt piedici pe care ti le pui singur - e aiurea sa te judeci singur - de ce sa-ti faci viata grea cand poti sa traiesti intr-o stare extatica!? scriind intrebarea asta retorica simt raspunsul implicit: pentru ca ti-e frica, ti-e teama, mai bine suporti ceva pe care-l cunosti decat sa dai de ceva pe care nu-l cunosti
De ce nu ar fi? E normal sa vrei ca lucrurile sa fie inspre mai bine si probabil numai scapand de complexe poti obtine acest lucru
Tocmai pentru ca sunt om, stiu ca nu sunt perfecta, ma accept si ma iubesc asa cum sunt incercand mereu sa imi fac viata mai frumoasa si luptand pentru mai bine.
Trebuie sa incercam sa le depasim, dar pentru asta trebuie sa le recunoastem fata de noi insine, in primul rand.
Nuu! Trebuie sa fii tu insati! Nu trebuie sa iti schimbi complexele.sa stii ca o vorba din trecut era:,,Fii tu insati, si ce tie iti place, nu trebuie sa-i placa altuia!''
Sper ca te-am ajutat,
Rammie
Pai daca e un complex, inseamna ca nici lui nu-i place
Anyway, ca raspuns pentru harciog, poti sa incerci o schimbare, dar sa nu faci ceva ce nu te-ar reprezenta! Stay strong