La asemenea distante orice forta electromagnetica ar fi neglijabila deoarece ea actioneaza pe distante scurte.
Soarele e format din plasma, atomi de hidrogen ionizati, adica protoni si electroni in cantitati aproximativ egale. Ma indoiesc deci ca ar avea o sarcina pozitiva atat de mare, cel mai probabil este neutra. Atat timp cat atomii in sine sunt neutri, chiar daca in interiorul Soarelui ei sunt descompusi in protoni si neutroni, in ansamblu tot o sarcina neutra va rezulta. In cel mai bun car nu este perfect uniforma.
Sper că nu crezi teoriile constipaţioniste debitate de comunişti paranoici. Oricât de deştept a fost Tesla, nu i-a reuşit orice idee. Vezi turnul Wardenclyffe, ar fi fost distructiv.
Stiinta nu este impotriva evolutiei tehnologiei,am mai auzit ca cica sa descoperit tratamente anti cancer dar desigur ca vindecarile erau fictive,pai exista panouri solare,eu as pune in tot desrtul sahara,dar costul e mare,plus ca energia asta trebuie imediat consumata nu o poti depozita undeva,energie exista,solutii exista,vezi Germania, norvergia, suedia, Olanda, asa cu incetul descoperim tot mai mult, dar hai sa nu credem in fantezii sau ca stiinta e anti stiinta
Ba da, se opune. Daca nu se opunea, nu mai existau masini pe benzina si de asemenea nu mai exista poluare pentru ca energia alternativa ar fi rezolvat aceste probleme globale. Nici acum nu realizezi ca stiinta actuala este controlata de lobbysti?
"am mai auzit ca cica sa descoperit tratamente anti cancer"
Da exista tratamente ieftine care vindeca cancerul si-s vechi de sute de ani doar ca mass-media evreiasca nu le mediatizeaza ca asta ar pune in pericol miliardele industriei farmaceutice si medicale. Ele fac miliarde din exploatarea cancerului. De asemenea pastilele de 2 bani pe care ti le da industria farmaceutica nu trateaza niciodata boala in sine, ci doar simptonele.
Altfel oamenii de rând pentru ce ar mai muncii, dacã e adevarat macar intelegi deoarece dacã toti am avea o asemenea putere am incerca sã ne distrugem unii pe altii, nu sã ne pierdem viata muncind pentru sistem, sã ne pierdem timpul degeaba.
Dar energia poate fi luatã ziua si folositã noaptea.
Man energia se foloseste pe loc
Sunt baterii powerwall tesla se numesc parcã.
Nu-i vorba de oamenii de rand, ca pe aia care detin corporatii ii doare fix in cot de oamenii de rand si-i vad doar ca sclavi care sa munceasca pentru ei. Uita-te la benzinarii, lucratorul comercial care face munca de jos lucreaza 4 ture pe saptamana a cate 12 ore tura si in timpul asta n-are timp nici macar sa mearga la baie daca benzinaria se afla intr-o zona frecventata de multe masini, precum iesirea din oras de exemplu. Este vorba ca-si pierd ei miliardele pe care le fac prin petrol si prin urmare controlul pe care il au prin acumulatea unor asemenea averi. Pe ei nu-i intereseaza nici ca masinile sunt poluante si degradeaza aerul planetei. Crezi ca n-ar fi fost implementata energia alternativa la scara mult mai larga daca n-ar fi fost jîdanii astia miliardari precum Rockefeller?
Exact acelasi lucru este si cu remediile de cancer. Cancerul si alte boli reprezinta o mare industrie in ziua de azi. Industria farmaceutica promoveaza tratamente sau operatii pentru cancer care costa mii sau zeci de mii de euro si nu sunt doar ineficiente, dar sunt mai mult daunatoare decat benefice. Daca s-ar mediatiza remedii ieftine care sa vindece bolile, s-ar duce naibii industria lor si spitalele ar deveni aproape inutile. Crezi ca ei vor asta? Citeste "One Minute Cure" de Madison Cavanaugh ca sa vezi in ce lume de rahat traim si majoritatea oamenilor precum utilizatorul "Laura" sunt prea spalati pe creier de medie ca sa realizeze asta.
De SF-uri ai auzit? Sau de basme? Cam astea sunt si cu Tesla basme.In universu asta exista H la greu dar noi nu avem combustibil Controlul cui lu bunica fata mare voi va auziti cand intrebati ceva sau raspundeti?
Voi credeti ca daca maine s-ar descoperi o noua sursa de enrgie astia care controleaza astazi sau produc astazi energia vor dispare? Da cu siguranta, o sa vina mutu cu nici un ban sa dea enerige moca la lume ce naivi mai sunteti.Te intreb ceva simplu -tu ai munci gratis pentru cineva? O sa spui nu.Atunci fii sigur ca astia de azi care se pcupa de enerige tot ei se vor ocupa sin in cazul in care se descopera alte surse.Tot ei au bani sa investeasca, tot ei au liniile, transformatoarele si tot ce tine de electricitate.Nu o sa vii tu asta iti garantez.Deci nu vad ca cineva sa puna bete in roate pentru ca sa nu faca bani. Tesla sau ce se vorbeste despre el is povesti basme.Omenii fac din tantar armasar asa au tendinta mereu sa exagereze.
Nu ascunde nimeni nimic.De ce ar ascunde? Pai daca statu ascunde ca nu vad altul care sa o faca, pai statu daca ar putea sa faca masini electrice nu ar faceo? Pfff si inca cum.Ar da o lege sa interzica orice alte masini, iti dai seama ca toti ar vea de castigat? De la fabricanti pana la vanzatori ar vine aia masini ca painea calda iti dai seama sa inlocuiesti peste noapte toate masinile existente pe glob? Eu cred ca voi sau multi dintre oameni, cred ca omul este buricu pamantului si face de toate drege toate, dar adevaru e altul, oamenii fac focu si acum cu coceni, asta daca au si din aia
"Soarele, combustibil inepuizabil"... raportat la durata de viata a cui?
Despre Pila lui Karp te-ai documentat? Este inca o duda, ca si majoritaea absurditatilor lui Tesla
Nu avem asa ceva in prezent pentru ca asta ar fi pus in pericol miliardele jîdanilor miliardari care detin corporatii petroliere globale.
Tesla e super over rated si nu inteleg de ce. Da, a avut si realizari bune dar a spus si chestii cretine, un exemplu de chestii cretine ar fi 'generatorul' de mai sus
Banul face pamantul sa se invarta prietene. Am citit acum ceva timp o carte despre "masina electrica". Au trecut ceva ani sa fiu sincer dar daca " cartea era pe bune, din cauza jegosilor care fac bani grei pe combustibil au bagat in pamant tot ce era legat de asa ceva. Acum nu se mai poate baga nicaieri. trebuie incet incet sa ne axam pe altceva. Dar e bine, am citit ca pana in 2020 vor fi 2 milioane de masini electrice in UK. Poate si restul vor adopta "stilul" asta cat mai repede. Am fost la un mall ( Bluewater ) care avea un loc special pentru masini electrice. 4 Tesla am vazut acolo. Frumoase rau de tot.
Ce pacat ca:
1) Soarele nu este o minge de curent, ci o minge facuta din gaze( hidrogen, heliu, nitrogen, oxigen). [Curentul, asa cum il stim noi, reprezinta miscarea ordonata a electronilor printr-un mediu conductor.]
2)Planeta Pamant este neutra din punct de vedere al incarcaturi electrice. Desigur nu perfect neutra, mereu va fi o diferenta mice, insa planeta este expusa constant la "vanturi solare" ce sunt incarcate atat pozitiv cat si negativ.
3)Da, este adevarat ca Tesla intentiona sa produca curent pentru toata lumea si sa o ofere gratuit, insa modul in care el vroia sa faca acest lucru, a fost dovedit ca fiind imposibil, de catre comunitatea de oameni de stiinta care din 1943, de cand a murit Tesla, a dovedit multe alte lucruri, a descoperit altele si au inventat si mai multe, precum telefonul/calculatorul de pe care ai scris aceasta intrebare.
4) Nikola Tesla nu a reusit sa faca un astfel de aparat, vezi nr.3 pentru explicatie.
5) Hai sa ne gandim putin, de ce ar exista o astfel de forma de control global? Ce scop ar avea aceasta?
6) Sa presupunem ca exista o astfel de forma de control global, atunci spune-mi, de ce ar actiona exact asa, de ce ar lasa oameni sa creeze si sa raspandeasca astfel de teorii despre existenta ei? Si de ce s-ar pune inainte progresului, in special daca acesta i-ar ajuta pe ei (cei de la putere)?
Tesla a fost "scos din circuit" de catre magnatii petrolului, ai metalelor si ai carbunelui. Doar incultii il desconsidera pe Tesla. Prostii, pana nu arunca (,) cu rahat in orice nu inteleg, nu sunt prosti destul. Din cauza asta au viata pe care o merita.